Sikeres HEFOP 3.4.1/2008 pályázat

Sikeresen pályáztunk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében a Munkahelyi képzések támogatása címmel meghírdetett pályázati felhíváson. A HEFOP 3.4.1-08/1 pályázat elnyerése után 2008 őszén a Focus Medical minden dolgozója (orvosok, asszisztensek) részt vett egy felnőttképzési oktatáson, mely során a sikeres szervezeti kommunikáció elemeit sajátították el. Bízunk benne, hogy a tréning elvégzése után minden dolgozónk az eddiginél még hatékonyabban végzi munkáját, ezzel is elősegítve klinikánk folyamatos fejlődését, pácienseink magas szintű ellátását.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében valósult meg.

NFT logó

ESZA logó

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!