Vendégkönyv

Tisztelt Látogatóink, kedves leendő és már kezelt Pácienseink!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket és kérni Önöket arra, hogy szemészeti jellegű panaszaikat illetve általános egészségi állapotukra vonatkozó kérdéseiket Online ügyfélszolgálatunkon keresztül tegyék fel. Ebben az esetben személyre szabottan kaphatnak választ kérdéseikre anélkül, hogy nyilvánossá tennék magán jellegű szemészeti problémáikat.
Kérjük Önöket, hogy Vendégkönyvünket tekintsék egy fórumnak, ahol megoszthatják egymással Klinikánkon szerzett tapasztalataikat, élményeiket; véleményt formálhatnak az egyes eljárásokról, megelégedettségük mértékéről, beszámolhatnak a műtét utáni eredményekről.

Köszönettel

Focus Medical

Hozzászólások

Szeretném megműtetni a szememet, de egy kicsit félek tőle. Bátorítást kérek valakitől.

Lassan fél éve végeztek mindkét szememen PRK kezelést. A magas -7 dioptria ellenére a látásom tökéletes lett (mindkét szemem 125%-os). Több mnit 20 év szemüveg viselés után jelentkeztem a műtétre és nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. A Lézerközpont dolgozói mindent megtettek a siker érdekében. Ezúton is szeretném megköszönni fáradozásaikat.

Hamarasoan műtétem lesz a Focusm.-be remélem túlélem :D

Jelentem túléltem, 30% szememel műtét után 95%-ot olvasok, asszem megérte. Thank you focusmed! :Đ

ENGEM 2003.03.10-ÉN MÜTÖTTEK ÉS NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK MERT NAGYON JÓL SIKERÜLT DE ENNEK MÁR LASSAN 4ÉVE. AZÓTA CSAK JOBB LETT A SZEMEM. KÖSZÖMÖM A SEGITSÉGÜKET, ÉS KÜLÖN KÖSZÖNET A DR HALMAI OTTÓNAK.

PRK műtétre jelentkeztem, és a műtét utáni gyógyulás ideje érdekelne.Mekkora fájdalommal jár a gyógyulás, és hány nap után tudok munkába állni.Már műtöttek véleményét kérem!

Vizsgálat kiderítette, hogy vékony a szaruhártyám. Tudomásom szerint semmilyen lézeres műtéti beavatkozás nem segithet.Csak az egyik szemem látása rossz amihez hozzá rendeltek +6.5 lágy kontaktlencsét és 2.4 szemüveget. Még így sem látok vele élesen.Hogyan lehetséges ezen segíteni?

Meg lehet műteni sikeresen azt a szemet amelynek +6-os a távollátó és +8-as a z olvasó szemüvege?

Tisztelt Magyar Józsefné. Köszönjük, hogy levelével megtisztelte klinikánkat. Az eredmények és a kezelési dioptriák vonatkozásában jelentős változást hozott a repülőpont technika megjelenése. A távollátás kezelése jóval pontosabbá vált, a kezelhetőségi dioptria határa +6,00 D-a emelkedett. Az Ön esetében szóba jöhet a lézeres műtét. Olvasószemüvegének dioptriája +2D-re csökkenhet. Tiszteletel: Focus Medical

Nagyon fontos lenne számomra a tökéletes látás, hiszen tűzoltóként szeretnék dolgozni. Szemem -1.75 és -2.25 gyengeségű. Mit ajánlanak? Megpróbáljam?

Tisztelt Focus Medical! Nagyon érdekelne, hogy Debrecenben nem terveznek-e műtéteket vagy kihelyezett részlegük van-e?.Ugyanis én Debrecen környékén élek és Bpest az ellenörzések és a vizsgálat majd a műtét miatt távol van, időben nem tudom megoldani.Kérem ajánljanak nekem egy jó megoldást! Köszönettel.

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a bejelentkezéstől a műtétig kb mennyi idő telik el? (hét, hónap)

Arról szeretnék érdeklődni,hogy a kancsalság elleni műtétet hány éves kortól lehet elvégezni??Köszönöm:egy aggódó anya

Évek óta (jó 10 éve)rövidlátó vagyok... 0.5-0.75 ös voltam... nem használtam a felírt szemüveget, mert mindenki azt mondta attol csak rosszabb lesz, nem fog javulni...kb 2 éve elkezdtem használni a szemüveget, mert már nagyon rosszul láttam...Ma -2-es mindkét szemem...az utobbi 1 évben 3szor sikerült eltörni a szemüvegem, holott azelött ez 1 szer sem történt meg...A LÉNYEG: elvégezhető-e nálam prk-s műtét, ha a dioptriám még változó?...Kb. 3 hónapja nincs szemüvegem, és szerintem azóta rosszabbodott a látásom...Mi a véleményük, milyen esélyeim lehetnek így? Köszönöm segítségüket!

A bal szememnél asztigmát fedeztek fel az orvosok de elég későn. és így a jobb szememmel is rosszul látok. A vizsgálatokon 4D szemüveget ajánlanak de csak 2D szemüveget tudok viselni mert zavar a nagyobb. Kérdésem, hogy alkalmas vagyok a szemműtétre és akkor tényleg megjavul a látásom mind a két szememen?

Addig nem javasoljuk a lézeres műtétet, amíg a dioptriája változóban van. A műtét csak az adott állapotot tudja javítani, a romlást nem állítja meg. Üdvözlettel: Focus Medical

A lézeres szemműtét az astygmiát is tudja kezelni. Annyira fog jól látni műtét után szemüveg nélkül, mint most szemüvegben. Érdemes eljönnie egy alkalmassági vizsgálatra!

Kancsalság ellenes műtétet már gyerekkorban is lehet végezni, mi azonban csak felnőttek (18 éves kortól) műtétjét tudjuk vállalni. Javasoljuk, hogy gyermekszemészeti szakrendelésen kérjen tanácsot. Üdvözlettel: Focus Medical

A bejelentkezéstől számítva általában pár napon belül tudunk adni vizsgálati időpontot. Ezután legkorábban egy nap múlva lehet a műtét. (Minden héten kedden és csütörtökön vannak műtéteink.) Szerencsés esetben akár 3 napon belül túl van a műtéten!

Tisztelt Focusmed! Munkám során /nap, mint nap/ viszonylag nagy fizikai igénybevételnek vagyok kitéve. 1. Ebből adódóan a műtét után jelentkezhet-e valami féle károsodás a szememben? 2. Nem-e hátrányos ősszel vagy télen végrehajtani a beavatkozást? Válaszaikat előre is köszönöm!

Műtét után (bármelyik eljárásra is kerül sor)kb 1 hét elteltével nyugodtan végezhet bármilyen fizikai munkát. A műtét elvégzése nem fogja akadályozni a munkáját. Időpont szempontjából a legjobb választás az őszi-téli időszak, mert akkor a legkevesebb az uv sugárzás. Köszönjük érdeklődését! Üdvözlettel: Focus Medical

jobb szememen kb. 2,5 diptria szinten tompalátó vagyok hogyha kiderül hogy nem tul sulyos javitható bármilyen lézeres műtéttel?

kb 2,5 ös dioptriá tompalátó jobb szemem van javítható ez bármiféle lézeres kezeléssel?

Holnap megyek PRK-ra, remélem túlélem, majd beszámolok az eredményről. :)

Kedves Sándor! Sajnos a tompalátó szemének, már nem lehet "visszaadni" a teljes látását! Ez azt jelenti, hogy az a szeme gyakorlatilag "nem tanult meg látni". 6-7 éves korig van lehetőség kezelésre, úgy hogy a jól látó szemét takarják. Lézeres műtét csak annyit tudna rajta javítani, amennyivel jobban lát szemüvegben.

Azoknak szeretnék segíteni, akik bátortalanok a lézeres szemműtét miatt. 4 napja műtötték egyenlőre a bal szememet Szegeden. A jobb szememre 6 hét múlva kerül sor. Van akinek egyszerre végezték el mindkét szemén a beavatkozást, de én így legalább fél szemmel láttam. Jó kísérővel menni, senkinek nem ajánlanám, hogy vezessen. Ha mindkét szemét egyszerre műtik, hát ez lehetelen is, mivel lefedik. Nagyon izgultam. Szerdán 13 órára kellett mennem a klinikára. Mégegyszer megvizsgálták a szemem, majd folyamatosan csepegtettek, amitől teljesen érzéstelenné vált. A lábamra és a fejemre zöld műtős kűtyüt kellet húznon, és már készen is álltam a műtétre. Maga a műtét kb 1 percig ha tartott, egyeltalán nem éreztem fájdalmat. Egy műtős ágyra kellett feküdnöm és a műtét alatt egy piros ponton kellett tartani a szemet. Kattogást hallottam, és csak a fényt figyeltem, és már kész is, tovább tartott leírnon. Újra néhány cseppet kaptam, majd lefedték a szemem egy kis kerek ragasztóval, amit otthon el kellett távolítani. elláttak fájdalom csillapítóval (Cataflan) és egy cseppel amiből 5 X 1 -et kell cspegtetnem egy hétig. Előre felkészítettem megam, hogy három kellemetlen napom lesz, nem kibírhatatlan, de tudni kell, hogy bár maga a műtét fájdalmatlan, a gyógyulás néhány napja kellemetlen. Kíváncsi voltam mekkora a fájdalom küszöböm. Maga a fájdalom olyan volt mintha egy szempilla lenne a szemembe, ami folyton könnyeztet. Este kilenckor vettem be 1 szem Catafant. Az éjszakát végig tudtam aludni, de a szemetet nem tudta, nem mertem kinyitni.Reggel nyolcra ellenőrzésre kellett menni. Maga volt a megváltás, ugyanis kaptunk egy érzéstelenítő cseppet, amitől végre ki tudtuk nyitni a szemünket. Volt akinek be volt dagadva, az enyémen semmi sem látszott, nem volt piros, nem volt dagadt. A doktornő újra megnézte mindenki szemét. Pénteken kell újra ellenőrzésre menni. Nem volt semmi különösebb tiltás. (Az interneten olvastam, hogy ügyeljünk ne kerüljön szappan, tusfürdő a szembe, hajat a műtét után egy hétre mossunk.) Kérdeztem, hogy számítógépet használhatok e? Persze, volt a válasz, legfőbb védelem csak az UV-nek szól. A műtét utáni második nap, viszonylag jól telt, bár egyenlőre a tévé eléggé izgatja a szemem. Kibírtam fájdalom csillapító nélkük. Tagnap, aggódni kezdtem, mert a látásom olyan mintha tejüvegen néztem volna át, aztán mikor éjszaka felébredtem már egész kivehetően láttam az ébresztőóra számlapját. Negyedik nap, azaz ma már nincs fájdalmam, a látásom, még mindig messze van a tökéletestől, de úgy veszem észre minden nap jobb. Kicsit szédelgek, a balszemüveglencsémet kicseréltettem dioptria nélkülire, de a jobbon még ott van a dioptria. (De sebaj, még öt hét és néhány nap és ez is megoldódik.) Ha va kérdésed szívesen válaszolok. Nekem is van egy ismerősöm, akit tavaj műtöttek, én tőle kértem mindig megerősítést, bíztatást.

Szia Betti! Remélem jól vagy. Engem egy nappal korábban műtöttek, mint téged. Lehet, hogy ma még nincs kedved számítógépezni, de holnap már biztos, hogy jobb lesz. Ha majd tudsz, számolj be, hogy vagy?!!!! Szia: Inci

Kedves Inci! Beszámoló: Megműtöttek csütörtökön, pénteken, szinte tökéletesen láttam, szombaton mentem a második kontrollra, ahol is hallottam, hogy egy fiatal fiúcskának levették a szeméről a védő lencsét, s rossz volt neki. Hát ezt hallva kellőképpen ideges állapotban engem is behívtak. (itt megjegyzem, h ha valaki a szemem felé közelít, ha attól rosszul vokhogy leszedjék nekem is. Leérzéstelenítettek, leszedték, mire mondtam, h királylámy vagyok, mert szinte semmit nem érzek. Nem így volt kb. fél óra múlva. Majd meghalltam, hazaértem, altatót be, s aludtam, egész nap nem tudtam kinyitni a szemem. Másnap már nem volt fájdalom, de semmit nem láttam. Ma kedd van, 6 nap telt el. Távolra egész jól látok, de közelre.... Mondjuk ezt mondták, h ez lesz, de azt gondoltam, hogy acélból vagyok, meg vasból is, s kibírom. Most úgy gondolom, h nagyon jó vagyok, kibírtam, de nagyon várom már, h tökéletesen lássak, mert 4 napig szinte semmit nem láttam. Te hogy vagy?

A kancsalságot mekkora eséjjel tudják gyógyítani? 19 éves vagyok, sztem már nem sokat változik a szemem. Előtte kell vizsgálat? Műtét után letakarják a szemem vagy mit csinálnak? Védőszemüveget kell utána viselni?

A kancsalság ellenes műtét tulajdonképpen egy kozmetikai műtét, amellyel a két szem párhuzamos állását lehet elérni. Ez a műtét a látását nem befolyásolja. Természetesen ezt is meg kell előznie egy alkalmassági vizsgálatnak, ahol a kancsalsággal foglalkozó szakorvosunk tesz javaslatot a műtétre. Műtét után kötéssel a szemén távozik, melyet otthonában le lehet venni. Üdvözlettel: Focus Medical

Szia Betty! Engem is csütörtökön műtöttek PRK-vel, és hasonlóképpen éltem át a műtétet. A műtét maga egyáltalán nem fájt, amíg a lencse rajta volt addig csak hangyányit fájt, asztán Szombaton levették. Az a "fiúcska" lehet én voltam, mert eléggé megkönnyeztem a lencse levételt, még az ajkamon is folyt a könny. Aztán engem is kocsival vittek haza mert ki se tudtam utána nyitni a szemem. A szombat elég kellemetlen volt, de utána 2-3 napra rá már szépen kezdett visszaállni a kép :). Egyébként az orvosok és aszisztensek is nagyon kedvesek, csak jót tudok elmondani a klinikáról.

Szia Betty! Remélem a bejelentkezésed óta már jobban vagy. Ma vasárnap van szerdán lesz két hete,hogy megműtötték az egyik szemem. Fájdalmam csak három napig volt, de csak az első nap volt nagyon rossz. Egész jól látok, csak fura, hogy az egyik szemem jól lát a másik meg nem, szédítő.... Kikönyörögtem, hogy ne kelljen várnom hat hetet, 30.-án meg lesz műtve a másik is. Ha tudom, hogy lehet egyszerre is elvégezni mindkét szem korrekcióját, inkább ezt választottam volna, legfeljebb pusztultam volna pár napot, de most elölről kezdeni ..... Gyógyulj! Szia:Inci

Engem 1993-ban műtött egy orosz professzor. Akkoriban még Budakeszin volt a mai Focusmedikal. A mai napig meg vagyok elégdve annak ellenére, hogy a bal szemem -7,5, a jobb pedig -5,5 dioptriás volt. Emellé társult még egy szaruhártya elvékonyodás is, ami végül sürgőssé tette ezt a beavatkozást. Sajnos a kisfiam is örökölte ezt a rendellenességet, de most még csak 12 éves. Ha eléri a műtéthez szükséges kort, és minden adott lesz a műtéthez, meg fogjuk Önöknél csináltatni a látásjavító műtétet. Egy kérdésem azonban lenne, hogy akkoriban a szemtengelyferdülésemmel nem tudtak mit kezdeni. Orvosolható lenne ez a probléma ma? Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

Tisztelt FokusMed! Sajnos nekem is elég gyakran kell "rátoldani" egy-egy negyed dioptriát fél-egy évente, nem tudom, ez meddig fog menni.... Ki is vagyok rajta akadva rendesen, éppen ezért gondoltam én is arra, hogy megműttetem, de ez megint csak elbizonytalanított, hogy tovább fog romlani a látásom a műtét ellenére is. Mennyi ideig kell, hogy a szemem ne romoljon, hogy biztosra vehessem, sikeres lesz a műtét? Ill. ha már kezeltek ilyen eljárással, és ne adj' Isten pár év múlva újra romlik, akkor lehet még egy kezelés? Vagy ez mindenkinél csak egyszer végezhető el? Nekem -5.75-ös kontaktlencse kell most, ráadásul az egyik drágábbik fajtából, mert a szemem görbülete vagy mi nem olyan jó, mint kellene, a szemészem mindegyikre azt mondja: "erősen decentrál". Ez megint csak kiakasztó, na meg az, hogy immáron 15 éve nem látok rendesen. És a honlapon is csak az megy, hogy nem fáj a műtét. Na de utána? Monitor előtt dolgozom, és nem vehetek ki egy hétnél több szabadságot, ez is elég lenne? Gondolom, mindenkinél más- és más a gyógyulás ideje is... Ajjaj, mindjárt le is beszélem magam... Válaszukat köszönöm: Enikő

Tisztelt Miskei Károlyné! Köszönjük hozzászólását,örülünk, hogy ennyi év elteltével is jó a látása! Ha szemtengelyferdülésen az astygmiát (cylinder) érti, az a mostani lézeres kezelésekkel már javítható. Természetesen Önnél figyelembe kell venni, hogy 93-ban még nem a korszerű lézeres eljárásokat alkalmazták. Üdvözlettel! Focus Medical

Kedves Enikő! Legalább fél évet érdemes várni azután, hogy már nem romlik a szeme. Ha akkor eljön vizsgálatra kiderül hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy romlásban van még a szeme. Természetesen lehet újra műteni, ha netán szükség lenne rá, bár az a célunk, hogy erre ne kerüljön sor. Javasoljuk, olvassa át honlapunkon a "Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós eljárások" című részt, itt leírjuk, hogy melyik műtét után mennyi a gyógyulási idő. Reméljük tudunk segíteni döntésében! Üdvözlettel: Focus Medical

Két éve állapitották meg mindkét szememen, szemüveggel már nem javitható a látás, monitor előtt dolgozom, egyre nehezebb, fárasztóbb. A civil életben még nem zavar feltűnően a látászavar, de persze érzékelem minden pillanatban. Lehet-e, érdemes-e mielőbb megoperálni?

Lehet és érdemes is megoperáltatni! Sajnos a szürkehályog gyógyításának egyetlen hatásos módja a műtét. A legújabb technológiának köszönhetően azonban van olyan műlencse, melynek beültetése után sem olvasáshoz, sem távolba nézéshez nincs szükség többé szemüvegre. A szürkehályog mütétet is meg kell előznie egy alkalmassági vizsgálatnak. Javasoljuk, hogy kérjen erre egy időpontot! Köszönjük érdeklődését! Üdvözlettel: Focus Medical

Szia Treno Maistro! Minden bizonnyal te voltál a "fiúcska", s nekem végig kellett hallgatnom, h te mit éltél át, mondtam is bent, mire mondták, h nem ér egymással beszélgetni. A lencse levételt is nehezen bírtam, mert írtózok, ha közelítenek a szememhez. Mostmár úgy látok, mint a sas! :) Nekem fájdalmam csak a szombati napon volt, de akkor hatalmas, ordítottam rendesen, aztán benyomtam egy altatót, s aludtam este 9ig, utánna fájdalom csillapító, s másnap reggelig szunyáltam. Azért ami vicces, h mostmár jól látok, de még mindig megvan a szemüveg feeling, s minden este mikor már majdnem elalszok, le akarom venni a szemcsimet. A szokás hatalma. :) 14 év szemüvegezés után látok! :) Hihetetlen, már bánom, h nem hamarabb csináltattam meg. Csepegtetek rendesen, már fényérzékenység sincsen. Te hogy vagy? Neked volt valami gáz az egyik szemecskéddel, nem?

Szia Inci! Tökéletesen látok! :) Mikor én vissza tudtam menni dolizni (1 hét), s meséltem az embereknek, h miért nem vettem fel a telót, miért nem láttak (emberekkel vok kapcsolatban, nem kevéssel), mondtam, h műtötték a szemem. Szinte az összes megkérdezte, h mind a kettőt. Mindenkire furán néztem, h miért kérdezik, nekem eszembe sem jutott, h csak az egyiket csináltassam meg, te miért ezt választottad? Nem akarsz csak a jó szemeddel nézni egyfolytában? Én nem tudnám ezt elviselni, az is rossz volt, mikor még csak az egyik kontaktlencsém volt bent, a másodikkal mindig siettem. :)Sok sikert neked 30ra, majd írj, h mi lett veled. Szia Betty

Szia! Hát már a nehezén én is jócskán túl vagyok, a szombati nap ütős volt, a vasárnap már nem annyira de akkor meg még nem láttam :), aztán rá pár napra már teljesen kialakult az éles látás. Nekem a műtét most azért is volt fontos, mert masiniszta gyakornok vagyok és ha már vezetni fogok akkor oda kell a sasszem :). Nekem a bal szemem volt a gyengébb szemem a jobb pedig az erősebb, és szegény jobb szemcsim megsínylette mert kb 1 hétig bevolt gyulladva, de az már elmúlt és mostmár ő is lassacskán tökéletesen lát. Most megyek nemsoká újabb kontrollra csütörtök vagy pénteken. Aztán jó csepegtetést és jó sasolást betty :))

Szia! Én csütörtökön megyek kontrollra, s már tényleg jól látok. Szinte hihetetlen, hogy kb. 14 év után így látok. Nekem is a jobb szemem volt a jobb. További jó csepegtetést neked is, aztán ügyesen a mozdonyokkal! :D

Befelé kancsalító szem műtéte után előfordulhat-e ismét befelé illetve kifelé kancsalítás? Vagy a párhuzamos állás örökké fennmarad ezután?

Körülbelül 70%-ban a párhuzamos állás megmarad, és 30% az esélye, hogy ismét visszaáll kancsal állásba. Sajnos kancsal műtéteknél az eredmény nem garantálható olyan biztonsággal, mint a látásjavító lézeres kezeléseknél!

Engem 2001-ben műtöttek lézerrel és azóta is tökéletesen látok. Én is féltem, izgultam, de hála a klinika dolgozóinak a jó munkájuknak, kedvességüknek,boldog emberként élvezhetem az életet. Külön köszönöm ezúton is Dr. Kiss Krisztinának hogy az általa elvégzett mütétnek hála, egy sokkal jobb életet élhetek. Ezért csak azt tudom mondani, minél előbb szabadulj meg szemüvegedtől.

Kedves sorstarsak! PRK mutetre keszulok, es felek... -6,75 jobb, -5,5 bal. A fajdalmrol mar eleget olvastam ... :-(( de azert ha faj legalabb latni fogok valamennyit?? Ugye? Muszaj leragasztani a szemet a mutet utan? Megnyugtatna, ha latnam, h latok legalabb :-) Es egy utolso kerdes: Hany nap mulva tisztul ki a kep, amikor mar a mutet eredmenyet kb-re meg lehet allapitani? Udv, Zsu

Tisztelt Focus Med! Kb. 2-3 hete voltam az egyik klinikán szemvizsgálaton. Akkor ott megállapították, hogy jelenleg nem műthető, mert túl vékony a szaruhártyám, a dioptria pedig túl nagy (-7,5, -7,5) és egyenlőre nincsen erre alkalmas lézerük. Érdeklődnék, hogy Önöknél van-e olyan lézer, amivel tudnának segíteni?

Kedves Adri! Nem feltétlenül a lézergéptől függ az alkalmasság. Tudnunk kellene pontosan a szaruhártya vastagságának értékét, a pontos dioptriákat (van-e cilinder, vagy csak az alapdioptria), stb. Konkrét választ tudnánk adni ha megírná ezeket a mérsi eredményeket. Esetleg elküldheti faxon a vizsgálati leletét, vagy bediktálhatja telefonon. Fax számunk: 450-3331. Reméljük tudunk Segíteni! Várjuk válaszát! Üdvözlettel: Focus Medical

Érdeklödni szeretnék,intraLasikes műtét után mennyi idővel lehet szaunázni.És hogy az éjszakai vezetésbe az autó fények és az erös napsütés mennyi idieg zavarhatja még látásomat?március 27én mütöttek, és most voltam felülvizsgálaton és másképp a látásom már majdnem tökéletes. Köszönettel Noémi

Kedves Noémi! Szaunába már nyugodtan mehet, már bőven letelt az a 6-8 hét, amíg ezt nem javasoljuk. UV szűrős napszemüveget 2-3 hónapig kötelező viselni Intra-LASIK műtét után. Természetesen azután is javaslunk napszemüveget, hiszen az erős napfény mindenkinek zavarja a szemét. Ön 7.-én volt nálunk kontrollon, a látása a jobb szemén 100%, a bal szemén 120%-os, ami tökéletes látásélességet biztosít. Konkrétan pedig azokat az utasításokat és információkat kell figyelembe venni, amiket a kontrollt végző orvossal itt megbeszélt. Telefonon is és e-mailben is szívesen állunk rendelkezésére, ha még maradtak kérdései. Üdvözlettel: Focus Medical

Oldalak

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet