Kedves Pácienseink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szálloda felújítási munkálatai miatt 2019. február 18-tól klinikánk recepcióját a Thermal Hotel Főbejáratánál, a földszinten jobbra találják.
Kérjük, hogy érkezésük után ott legyenek szívesek bejelentkezni.
Megértésüket köszönjük.

Levelek

Kálmán Ildikó (2013.02.13.)

Az elmúlt év decemberében volt az LBV szemműtétem. Jól sikerült minden. Nem keresem állandóan a szemüvegem, rengeteget olvasok, még az apróbb betűket is látom. Nagy élmény, hogy tudok ismét manikűrözni és a tűbe cérnát fűzni. Még a sötétben való vezetés a sok különféle fény miatt nehézséget okoz, de remélem, ez is javulni fog.
Külön köszönet dr. Fodor Erzsébetnek, a műtétet végző orvosnak és Benedekné Takács Gabriella, vezető asszisztensnek, aki biztató szavaival, megértésével, jó tanácsaival sokat segített nekem.

Kálmán Ildikó tanár

dr. Prókai Mária Anna (2012.06.03)

Tisztelt Ferincz István ügyvezető igazgató úr!

Szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni az ápr.25.-i és május 23.-i szürkehályog elleni műtétem kapcsán Önnek is, az Ön által vezetett klinika kiváló teljesítményéért. Továbbá az ott dolgozó valamennyi munkatársának az elvártnál, az elvárhatónál pozitívabb hozzáállásáért, pontos, preciz, szakszerű munkájáért. Különös tekintettel a műtéteket végző dr Németh Ilona szakorvosnőre és Ecseki Anna szakaszisztensnőre, akiknek már korábban ez ügyben külön is küldtem köszönet nyilvánító levelet. Kívánok Önnek és munkatársainak további jó munkát és szép napot.

Tisztelettel: dr Prókai Mária Anna

Dombi György:

Nekem 2010. április 15-én volt a PRK műtét mindkét szememen(-1,75/-1,75). MásFél éves(1,5) tapasztalataim alapján nagyon elégedett vagyok a műtét eredményével. Tökéletesen látok. Életem talán legjobb döntését hoztam meg, sosem bántam meg,h.a műtét mellett döntöttem.Bárkinek akinek egy kis bátortalanság környékezi,azoknak csak ajánlom gondolkozzanak azon el h.a műtét után egy teljesen új világ volt megnyilni számára.
Én képes voltam közel 1500 km_et is utazni ezért a műtétért,és utazom azota is a kontrolok miatt, mivel én Romániábol vagyok.Egy másodpercig sem bántam meg. Hihetetlen magabiztosság és kedvesség fogadja az embert, amitől megnyugvás fogja övezni,ami nagyon fontos. NEM éreztem,éreztették h.más országból vagyok.Mindenkinek kivánok elszántságok és kicsi türelmet a műtét utáni pár napra, ami picit kellemetlen,de majd az eredmeny feledtet.Itt köszönöm meg az akkori barátnőmnek(azóta már a feleségem) hogy mellettem volt és biztatott a nehéz pillanatokban.
Sportoloként elmondhatom megváltozott az életem.
1000xer köszönom a FOCUS MEDICAL nak.

Szabó Franciska:

Szeretném én is megosztani veletek az én élményeimet.Nagyon magas dioptriáim voltak, egyik szemem 6,75, a másik 11 dioptriás volt.Aki hasonló rossz szemmel él, az tudja, hogy ilyen szemekkel már minden csak foltokban látszik, még a lakásban sem lehet közlekedni szemüveg nélkül és sorolhatnám a számtalan nehézséget. Fél éve volt az Intralasik műtétem, minden remekül sikerült! 0 dioptriám van, semmilyen korrekcióra nem szorulok, jelentősen jobban látok, mint régen kontaktlencsével, illetve szemüveggel.Semmi problémám nem volt a műtétet követően sem, rohamos volt a változás, és az elmúlt fél év alatt is még tökéletesedett a látásom.Igazából csodaként élem meg még mindig, és leírhatatlan boldogság önt el, amikor csak ráeszmélek, hogy milyen szuper a látásom. Nagyon sokszor előfordul, hogy megyek az utcán valakivel és messzebbről már el tudok olvasni valamit, mint a mellettem lévő, jó szemű ember, és ekkor mindig megjegyzik, hogy "te aztán tényleg jól látsz":)))Azt hiszem azoknak, akiknek ilyen rossz a látása, mint nekem volt, egyértelműen megéri a műtétre áldozni!Nagyon köszönök mindent a Focus Medical egész csapatának, kivétel nélkül mindenki úgy foglalkozott velem minden alkalommal, mintha én lennék az egyetlen, akivel foglalkozni kell, azt gondolom, valahol itt kezdődik, pontosabban EZ a szolgáltatás és a profizmus!Külön köszönet Dr. Kerekes Julianna doktornőnek,akitől mondhatom, hogy új életet kaptam, és aki velem együtt örült minden alkalommal a sikernek!Szabó Franciska

Székely-Szendrei Zoltán:

Napra pontosan fél éve volt a PRK műtétem.
Ezúton szeretném megköszönni mégegyszer a FM összes munkatársának a segítséget!
Külön köszönet Hrubos Beának a nyugtató szavakért és a kérdéseim precíz megválaszolásáért! :)

Végh Tamás:

Nekem 2002-ben volt a szemműtétem a Focus Medical-nál!!
-5.5 és cilinderes volt mind a két szemem!!Teljesen meggyógyult,azóta sincs semmi problémám vele!!!13 éves koromtól 27 éves koromig viseltem azt a fránya szemüveget.
Zavart a munka,sportolás közben,rossz időben ha bementem vhová egyből bepárásodott,és nem láttam semmit,de ha levettem akkor sem.
Életem egyik legjobb döntése volt ez a műtét,és ajánlom mindenkinek,aki más életet akar élni!!
Köszönet,és üdv mindenkinek:Végh Tamás

Mácsai Lilla:

Általános harmadik osztályában kezdődött a szemem romlása, és ha úgy számoljuk, fél életemben szemüveget hordtam, egyre erősebbeket, míg a szemüveg nélküli bármely cselekvés rendkívül veszélyes lett volna, hacsak nem teljesen ismert környezetben voltam(lsd otthon). Mikorra odajutottunk, hogy lássunk neki, a bal szemem -12-es volt cilinderekkel együtt, és ez sok félelemre adott okot.
A fájdalom és zavarmentes, szakszerű vizsgálat, a barátságos, emberközeli hangulat, és a hír, hogy igen, műthető, mind megkönnyítették, hogy repüljön az idő a műtétig, és utána is, a gyógyulás időszakában.
Nem hiszem, hogy el fogom felejteni, milyen érzés volt kisétálni az ajtón, először viselve rendes napszemüveget, mindenféle látássegítő eszköz nélkül. És sosem felejtem el az első ébredéseket, mikor is a világ nem azután került helyére, miután feltettem a szemüveget, mert immár saját magam láthattam mindent.
Külön köszönetet szeretnék mondani Dr. Kónya Zsuzsannának, aki ez első pillanatoktól az utolsó kontrollig végigkísérte a folyamatot, és legalább annyira örült a gyógyulásnak, mint én.
Az élet humora, hogy a rosszabbul látó szemem immáron lekörözi bárki egészséges szemét a maga 110%-val.

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

Több mint két évtizedes tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet