Milyen lépésekből áll a lézeres látásjavító kezelés ( látáskorrekció ) ?

Az első lépés egy nagyon alapos, részletes szemészeti vizsgálat

Pontosan felmérjük a szem állapotát, megvizsgáljuk van-e bármilyen orvosi ellenjavallata a korrekciós kezelés elvégzésének.

A vizsgálat végén részletesen tájékoztatjuk a pácienst arról, hogy eddigi tapasztalataink alapján milyen eredményre számítunk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk tapasztalataink alapján. Előre megmondjuk Önnek és erre GARANCIÁT is vállalunk, hogy hány dioptria javulást tudunk elérni, ha szervezete a szokásos módon reagál a kezelésre. Csak akkor vállaljuk a kezelést, ha biztosak vagyunk abban, hogy az elért eredménnyel a páciens elégedett lesz. A vizsgálat szerves része a szakorvosunkkal folytatott megbeszélés, melynek során minden felmerülő kérdésre részletes választ adunk.

A vizsgálatra egyéni előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket. A vizsgálat körülbelül másfél órát vesz igénybe, semmilyen fájdalommal nem jár.

A részletes szemvizsgálatot követően legkorábban életkortól és a kezelendő dioptriáktól függően 1, vagy 2 nap múlva, legkésőbb 3 hónapon belül kerülhet sor a lézeres kezelésre.

A szemvizsgálat és a lézerkezelés, látáskorrekció fájdalommentes.

A második lépés maga a lézeres látáskorrekció

A kezelést szemcseppekkel történő helyi érzéstelenítést követően végezzük. A korrekciós kezelés során semmilyen fájdalomérzésre nem kell számítani. A beavatkozás összesen mintegy 8-10 percet vesz igénybe, a kezelést követően azonnal tapasztalható a látásjavulás.

A kezelés teljes egészében számítógép által vezérelt, az operáló szemész szakorvos és a klinikai mérnök elsősorban a lézerberendezések működését ellenőrzi.

A lézeres látáskorrekció ambuláns, a páciensek a beavatkozást követően azonnal távozhatnak klinikánkról.

A műtétet követően kontrollvizsgálatokra várjuk pácienseinket, ezek nagyon rövid, néhány perces ellenőrzések csupán.

A szemvizsgálat és a lézerkezelés, látáskorrekció fájdalommentes.
A szemvizsgálat és a lézerkezelés fájdalommentes.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!