Lézeres szemműtétre készülsz?

Erre a hat dologra figyelj alkalmassági vizsgálat előtt!

Minden vizsgálat előtt izgulunk és talán félünk is egy kicsit, mert nem tudjuk, mi és hogyan fog történni. Ez a cikk azonban segíteni fog, ha lézeres szemműtétre készülsz! Olvass tovább, hogy ne stresszelj a lézeres látásjavításhoz szükséges alkalmassági vizsgálat előtt!

Lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat

Ne izgulj! Nem fog fájni!

Sok mindent el lehet mondani az alkalmassági vizsgálatról, többek között például rendkívül alapos, részletes, és tovább is tart, mint egy hagyományos szemészeti szűrővizsgálat, az azonban egészen biztos, hogy teljesen fájdalommentes! Szóval azt javasoljuk, hogy emiatt ne izgulj nagyon! Biztosan van olyan ismerősöd, aki már járt nálunk, érdeklődj nála, hogy ő hogyan élte meg a vizsgálatot!

Van két órád?

Bizony, ahogyan az előbb írtuk is, az alkalmassági vizsgálat a részletessége és alapossága miatt jóval tovább tart, mint egy normál szemészeti szűrés. Gondolj csak bele! A lézeres szemműtét teljesen egyénre szabott nálunk, a lézer tökéletesen figyelembe veszi a szemed minden jellemzőjét. Ahhoz, hogy feltérképezzünk mindent és eldöntsük, alkalmas vagy-e a szemműtétre, kb. két órára van szükség.

Legyen veled valaki!

Nem csak azért, hogy még otthonosabban érezd magad a sok ismeretlen körülmény között, hanem azért is, mert szemcseppekkel ki fogjuk tágítani a pupilládat a vizsgálat során. Ez bizony okozhat némi homályos látást és bizonytalanságot, emiatt van szükséged egy kísérőre, aki a vizsgálat után hazafurikáz, vagy „csak” hazakísér.

Hozz magaddal egy jó napszemüveget!

Szintén a pupillatágító cseppek okozzák azt, hogy az alkalmassági vizsgálat után egy kicsit érzékenyebb az ember szeme a fényre. Ezért akármelyik évszakban szeretnéd is bevállalni a vizsgálatot meg a műtétet, kapd elő a legvagányabb, megfelelő UV-védelemmel felfegyverzett napszemüvegedet, mert teljesen legálisan hordhatod akár a tél közepén is!

No kontaktlencse!

Ahhoz, hogy megfelelő és hiteles eredményeket kapjunk a vizsgálat során, szükséges, hogy bizonyos időre letedd a kontaktlencsédet! Ha lágy lencsét viselsz, akkor a vizsgálatot megelőző héten már ne használd, ha pedig kemény a lencse, akkor 2 hónapig kell kibírnod nélküle, mert csak úgy kaphatsz valós eredményeket.

Ez a nap nem a sminké!

Nem csak számodra lenne kellemetlen, ha a vizsgálatok során végig folyna az arcodon a fekete szemhéjtus. Számunkra is fontos, hogy a vizsgálatokat megfelelő tisztaság mellett végezhessünk. Ezért kérjük, hogy a vizsgálat napjára smink nélkül érkezz.

További információkért kérd ingyenes tájékoztatónkat!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet