FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Treatment of severe near- or farsightedness

Laser vision correction is recommended up to minus 12 or plus 6 diopters. Those who have a more severe refractive error, laser is unfortunately not an optimal solution. Today, however, there is an alternative to glasses or contact lenses in these cases too. We use a successful surgical technique identical to the one used for
cataracts
and performed worldwide, which can sometimes improve vision to perfect clarity. The minimally invasive ultrasound surgery is performed, which is safe and has an extremely fast recovery rate. Capable of curing even extreme refractive errors, this intervention – which is identical to the one used for cataracts – is recommended for severe farsightedness of +6 to +12 diopters, and severe shortsightedness of -12 to -30 diopters.

Even the highly short- or far-sighted patients can have clear vision after surgery!
Even the highly short- or far-sighted patients can have clear vision after surgery!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet