Hogyan látja a szemműtétet egy szakmabeli?

Biztosan ismerős a “bort iszik és vizet prédikál” mondás - nos, ebben a írásban pont nem erről lesz szó! Egy olyan szakmabeli tapasztalatait osztjuk meg, aki maga is átesett egy lézeres látásjavító műtéten, ezért “bort iszik és azt is prédikálja”.

Sokan hitelesebbnek gondolják, de legalább is jobban bíznak azokban a szakmabeliekben, akik már átélték azt, amit ők (vagy amit ők fognak). Sok hölgy választ például női nőgyógyászt azért, mert ő nemcsak elképzelni tudja a jellegzetes női panaszokat, hanem sok esetben már tapasztalta is azokat. Természetesen ez nem lehet elvárás, de mindenképpen ad valami pluszt a közös élmény megléte.

Szabó Ildikó, a Focus Medical szaktanácsadója maga is átesett a lézeres látásjavításon, ezért ennek köszönhetően a korábbi páciensei tapasztalatain kívül a sajátját is meg tudja osztani a hozzá fordulókkal. Ildikó a műtét előtt a jól ismert “táblás teszten” nagyjából 10-20%-ot ért csak el, tehát maximum a karakterek ötödét látta élesen. Az elégedett pácienseik sorozatos pozitív beszámolóit hallva úgy döntött, “befekszik” kollégái kezei alá. A beavatkozás nála is jól sikerült, az eredménnyel pedig legalább olyan elégedett lett, mint azok, akikkel  a a lézeres szemműtétet követő kontroll vizsgálatokon találkozik. 

Ildikó már a lehető leghitelesebb forrásból, a saját tapasztalatából tudja, hogy a lézeres szemműtétet megelőző vizsgálatsorozat és maga a kezelés is fájdalommentes. A beavatkozást követő időszakról azt mondja: jár némi kellemetlenséggel (ilyen lehet a szemcsepp és műkönny pár hónapig tartó használata), de ez nem számottevő mértékű.

A szaktanácsadó úgy fogalmazott, “kinyílt a világ a szeme előtt”, ami nem is túlzó megfogalmazás, hiszen a mai látásjavító eljárásokkal több mint 100% feletti látásélesség is elérhető

Ildikó története jól példázza, hogy a lézeres látásjavítás területén dolgozók nemcsak beszélnek a lézeres szemműtét előnyeiről, hanem ők maguk is ezt a megoldást választják, ha arról kell dönteniük, hogy mennyit szeretnének látni a világból. Kinek elég  a 20%-s látás, ha lehetne a 120-at is választani? 

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet