Az ételeinél már csak a látása tökéletesebb - Wang mester is a VisuMax HD lézeres szemműtétet választotta

Wang mester is a VisuMax HD lézeres szemműtétet választotta

Felszolgálóként kezdte, mostanra pedig négy étterem tulajdonosa, a minőségi kínai gasztronómia budapesti nagykövete. Páratlan konyhaművészetének és kitartásának köszönhetően jutott idáig 30 év alatt. Tudja, hogy a gyakorlat kincset ér, ezért a szintén több mint 30 év tapasztalattal bíró Focus Medical Lézeres Látásjavító Központot választotta, mikor úgy döntött, megműtteti a szemét.

Wang Qiang 1991-ben költözött Pekingből Magyarországra, sokáig felszolgálóként és tolmácsként dolgozott. Rengeteg munkájába került, mire meg tudta nyitni első éttermét, de nem sokkal később már Wang mesterként ismerte meg a főváros. Az addig megszokott magyaros kínai kifőzdékkel szemben minőségi szecsuáni fogásokat kínált, amire a hétköznapi ínyencektől kezdve a mesterszakácsokig mindenki szó szerint ráharapott. Ma már két nagyobb étterem és két bisztró fűződik a nevéhez, munkalendületéből és szorgalmából azonban nem vett vissza. Ma is akár 18 órákat dolgozik, egész nap cikázik a négy helyszín között, új recepteket tökéletesít, fogásokat kóstol, és persze a vendégeknek is mindig jut egy-egy mosoly. Fáradhatatlan tempójában azonban egyre inkább hátráltatta rossz látása, mivel plusz 1,5 dioptriás volt a szeme. Szemüveget kellett felvennie, ha üzenetet kapott, mert anélkül nem látta rendesen a telefonja képernyőjét. Vezetéshez és motorozáshoz - ami a kedvenc hobbija - viszont másik szemüvegre volt szüksége, amivel a navigációt nem látta, és ez bizony megnehezítette a dolgát. A párásodás folytonos problémát jelentett számára főzés közben. Télen pedig mindig törölgetnie kellett a lencséket, ha a kinti hidegből betért valahova.

Éles látás 5 perc alatt

A lézeres látásjavító kezelést először egy barátja ajánlotta, aki boldogan számolt be róla, hogy a lézeres szemműtét után mennyi mindenben megváltozott az élete. A pozitív tapasztalaton fellelkesülve áttanulmányozta a Focus Medical weboldalát, és meggyőzte az ott megismert szakmai tapasztalat és a világszínvonalú technológia, amivel nemcsak a rövidlátást, de a távollátást is képesek korrigálni. „Azt mondtam magamban, ezt akarom én is“ - idézi fel a mesterszakács, miért klinikánknak szavazott bizalmat.

Mint mindenki más, először ő is egy kétórás alkalmassági vizsgálaton vett részt. Szerencsére alkalmasnak találták napjaink egyik legkorszerűbb és legkíméletesebb látásjavító lézerkezelésére, a VisuMax HD eljárásra. Wang Mester gasztronómiai filozófiája szerint a kínai konyha különlegessége abban rejlik, hogy a friss hozzávalókból pár perc alatt készülnek a finom fogások. De azt maga sem hitte volna, hogy ilyen rövid idő elég lehet ahhoz is, hogy visszanyerhesse éles látását. „Nagyon gyors volt az egész, 5-6 perc talán. Egyik oldalon, másik oldalon, és készen is voltunk - emlékszik vissza a műtét napjára. - Nem éreztem semmit, nem fájt egyáltalán. A klinikán mindenki nagyon kedves, segítőkész volt, jó élményekkel távoztam.“

„Minden éles, minden látszik“

A műtét után otthona kényelmében pihent 2-3 órát, majd amint felébredt, rögtön élesen látott mindent. Másnap vissza is térhetett szokásos hétköznapi rutinjához, ugyanúgy dolgozhatott, mint korábban bármikor, tehát a beavatkozás miatt egyetlen teendőjét sem kellett elhalasztania. „Minden éles, minden látszik. Szuper érzés, nagyon kényelmes, hogy nincs szükségem szemüvegre! Végre a kínai feliratot is könnyedén el tudom olvasni az esti filmnézésnél“ - lelkendezik Wang Mester, akinek 100%-os lett a látása. Ez pedig a szabadságon túl biztonságot is ad számára, főleg motorozás közben. Mint mondja, nem kell többé izgulnia, mint korábban, mikor otthon felejtette a szemüvegét.

Mivel a vizsgálatok és műtét során csupa kellemes élménnyél gazdagodott, nem beszélve a szemüveg nélküli élet könnyedségéről, már több barátjának is ajánlotta a lézeres szemműtétet és a Focus Medical szemészeti központ profi csapatát. Hangsúlyozza, hogy nemcsak kényelmes, de gazdaságos döntés is a lézeres szemkorrekció. Régebben legalább két szemüveget kellett vásárolnia évente, mivel azok az állandó hurcolászás miatt folyton összekarcolódtak, használhatatlanná váltak. Hosszabb távon számolva tehát a szemműtéttel nemcsak a bosszankodást és kényelmetlenségeket spórolta meg, hanem pénzt is megtakarított.

Ön is szívesen átélné, milyen felemelő érzés a kötöttségek nélküli, tökéletes látásélmény? Most akár 117 ezer forint kedvezménnyel megtapasztalhatja! Ragadja meg ezt a kivételes lehetőséget, és jelentkezzen még ma alkalmassági vizsgálatra!

40 év felett sem kell a szemüveg

A VisuMax HD szemműtét igazi innováció a lézeres látásjavító eljárások között. Egyedülálló abból a szempontból, hogy elsősorban a 40 év felettieknek javasolják, akiknél a szem alkalmazkodó képessége koruknál fogva csökken. Mínusz 8 dioptriáig kezelhető vele a rövidlátás, a távollátás pedig plusz 5 dioptriáig.

Mivel nem csak a hullámfront-elemzést, de a topográfiás méréseket is figyelembe veszi, a legapróbb eltéréseket is kijavítja a szaruhártyán, és a látás élettanához optimálisan illeszkedő korrekció végezhető vele. Nem ritka, hogy a pácienseknek 100%-120% feletti lesz a látásuk a műtét után, vagyis élesebben látnak, mint előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével.

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet