NO-TOUCH: Focusban az érintésmentesség

NO-TOUCH Focusban az érintésmentesség

Akik nem szeretnek a szemükhöz nyúlni így kontaktlencse helyett kizárólag csak szemüveget tudnak viselni és a lézeres szemműtét gondolatától is idegenkednek, nekik fejlesztették ki a NO-TOUCH PRK érintésmentes lézeres szemműtétet, ami már a Focus Medicalban is elérhető.

100% lézer-érintés nélkül

A Focus Medical Látásjavító Központ legújabb szolgáltatása a NO-TOUCH PRK érintésmentes lézeres szemműtét. A technológia és eljárás legfontosabb előnye, hogy a beavatkozás kizárólag lézerrel, a szem fizikai érintése nélkül történik, a szaruhártya felszínén. A lézer egy lépésben végzi el a hámeltávolítást és a fénytörési hiba kezelését. Hagyományos PRK eljárásban a hámeltávolítás mechnikai eszköz használatával történik.

Német precizitás és magasfokú biztonság

Erre a lézeres szemműtétre a német tervezésű és gyártású Schwind Amaris SmartPulse lézert alkalmazzuk, ez az eljárás a felszíni lézerkezelések legújabb generációja: a legnagyobb tapasztalatot ötvözi a modern technikával. Kiszámítható, gyors és lézerpontos.

A lézer multidimenziós szemkövetővel rendelkezik így a kezelés során ezredmilliméter pontossággal, több dimenzióban követi és aktívan kompenzálja a szem akaratlan mozgását, illetve érzékeli a pupilla méretének változását. Ennek köszönhetően a lézer pontosan ott hat, ahol az ideális korrekció érdekében szükséges. A csúcstechnológia eredménye a tökéletes egyensúly a nagy sebesség és a pontosság között.

Fájdalommentes és gyors megoldás

A NO-TOUCH PRK kezelés teljesen fájdalommentes, maga a kezelés csak néhány percet vesz igénybe és a gyógyulási idő is kevesebb kellemetlenséggel jár, mint a hagyományos PRK-kezelések után.

A hámsejtek 2–3 nap alatt begyógyulnak, ez idő alatt fényérzékenység, idegentest érzés előfordulhat. De mivel az érintésmentes lézeres látásjavítás a hagyományos PRK kezeléshez képest kíméletesebben távolítja el a hámot, ezért a gyógyulás is kevesebb kellemetlenséggel jár. A kezelést követő 7-10 nap után már dolgozhat, autót vezethet, olvashat, 7 nap után a kardio típusú edzés is megengedett.

Kinek ajánljuk a NO-TOUCH PRK kezelést?

A NO-TOUCH PRK lézeres látásjavító kezelést olyan fiatal, rövidlátó, mínuszos szemüveget viselő pácienseinknek javasoljuk, akik elmúltak 18, de még nem múltak el 40 évesek. Illetve azok számára remek választási lehetőség, akiknek vékony a szaruhártyájuk, nem szeretnének lebenyes eljárást és azt sem szeretnék, ha bárki is a szemükhöz érjen. A kezelés biztonságos, egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe.

A NO-TOUCH PRK kezelés előnyei

  • A lézer intelligens rendszerének köszönhetően a lézerkezelés gyorsabb és pontosabb, mint a hagyományos PRK eljárás,
  • a lézer ott, és csak ott távolítja el a hámot, ahol szükséges, sima és homogén kezelési felületet garantál így készíti elő a legoptimálisabb felületet a dioptria korrekciójához,
  • a gyógyulási folyamat gyorsabb, komfortosabb és a kívánt látásélesség is hamarabb érhető el, mint a hagyományos PRK kezelésnél,
  • elvégezhető vékony szaruhártya, vagy egyes szaruhártya betegségek esetén is.

Pénztárcakímélő árak és részletfizetés

A NO-TOUCH PRK látásjavító kezelést a fiatal felnőtt korosztály számára könnyen elérhetővé tették.

A NO-TOUCH PRK lézeres szemműtétet most 102.000.-Ft kedvezménnyel vehető igénybe.

A Focus Medical Látásjavító Központban részletfizetésre is van lehetőség, így fix havi kiadással lehet kalkulálni. A kezelés akár már 17.500,-Ft/hó/szem(12 hónapon át) is elérhető. Ez a konstrukció így, szemmel láthatólag nagyon költséghatékony és pénztárcabarát.

Amennyiben a NO-TOUCH PRK kezelés felkeltette érdeklődését, jelentkezzen online kedvezményes alkalmassági vizsgálatra!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet