Az egyedülálló FEMTO (Femtosecundumos) technika

A lézeres szemsebészet egyik legújabb vívmányát, az Intralase Corp. által kifejlesztett FEMTO technikát hazánkban elsőként a Focus Medical alkalmazta. Ehhez a korrekciós eljáráshoz egy új, korszerű és rendkívül precíz lézertechnikára van szükség, mellyel egész Középkelet-Európában elsőként a mi intézményünk rendelkezett.

A látásjavító lézeres szemsebészet 30 éves múltra tekint vissza.
A világszerte eddig elvégzett több mint 24 millió beavatkozás és saját több mint 50.000 műtétünk tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy az általunk alkalmazott lézeres szemműtét 100 % -osan biztonságos.

Tudjuk, hogy a lézeres látásjavító kezeléssel elért korrekció egy életre szól.

A maximális biztonság szem előtt tartása mellett eddig nem volt olyan eljárás, amely teljes fájdalommentességet és azonnali eredményt nyújtott volna egyszerre.
A maximálisan biztonságosnak tekinthető ún. PRK kezelések után az első néhány nap kifejezetten kellemetlen, időnként fájdalmas, a teljes látásélesség elérése is heteket vesz igénybe.
Gyors és fájdalommentes eredményt hozott az ún. LASIK kezelés, de sajnos a maximális biztonság hiányzik, mert ritkán ugyan, de súlyos szövődmények léphetnek fel.

A több millió műtéti tapasztalat alapján elmondható, hogy a Femtosecundumos eljárás tökéletesen egyesíti a PRK és a LASIK kezelés előnyeit és mellőzi mindkét eljárás hátrányait.

Már nem kényszerülünk kompromisszumra, hiszen ezzel az eljárással pácienseinknek egyszerre nyújtunk maximális biztonságot, teljes körűen fájdalommentes és azonnali eredményt biztosító látásjavulást..

A Femtosecundumos precíz technológia lehetővé teszi, hogy teljes nyugalommal és biztonsággal dönthessünk a lézeres látáskorrekció mellett, hiszen saját és nemzetközi tapasztalatok alapján elmondható, hogy ez az eljárás az egyik legbiztonságosabb szemészeti beavatkozás.

A Femtosecundumos technika az egyetlen olyan lézeres látásjavító eljárás, amely:

  • maximális biztonságot,
  • teljes körű fájdalommentességet,
  • azonnali eredményt garantál egyszerre.
LASIK klinika - FEMTO

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet