Az egyedülálló FEMTO technika

A lézeres szemsebészet legújabb vívmányát, az Intralase Corp. által kifejlesztett FEMTO technikát hazánkban elsőként a Focus Medical alkalmazta. Ehhez a korrekciós eljáráshoz egy új, korszerű és rendkívül precíz lézertechnikára van szükség, mellyel egész Középkelet-Európában elsőként a mi intézményünk rendelkezett.

A látásjavító lézeres szemsebészet 15 éves múltra tekint vissza.
A világszerte eddig elvégzett több 10 millió beavatkozás és saját 26.000 műtétünk tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy az általunk alkalmazott lézeres szemműtét 100 % -osan biztonságos.

Tudjuk, hogy a látásjavulás végleges, a lézerrel elért eredmény a páciens élete végéig változatlanul megmarad.

A maximális biztonság szem előtt tartása mellett eddig nem volt olyan eljárás, amely a teljes fájdalommentességet és az azonnali eredményt nyújtotta volna egyszerre.
A maximálisan biztonságosnak tekinthető ún. PRK kezelések után az első néhány nap kifejezetten kellemetlen, időnként fájdalmas, a teljes látásélesség elérése is heteket vesz igénybe.
Gyors és fájdalommentes eredményt hozott az ún. LASIK kezelés, de sajnos a maximális biztonságosság hiányzik, mert ritkán ugyan, de súlyos szövődmények léphetnek fel.

A FEMTO több mint 1 millió eddigi műtétének tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy ez az eljárás tökéletesen egyesíti a PRK és a LASIK kezelés előnyeit és mellőzi mindkét eljárás hátrányait.

Már nem kényszerülünk kompromisszumra, hiszen a FEMTO eljárással pácienseinknek egyszerre nyújtunk maximális biztonságot, teljes körűen fájdalommentes és azonnali eredményt nyújtó látásjavulást..

A FEMTO egy rendkívül precíz technológia, amely lehetővé teszi, hogy nyugalommal és biztonsággal dönthessünk a lézeres látáskorrekció mellett.

Az elmúlt tíz év nemzetközi tapasztalata alapján a femtolasik az orvostudomány egyik legbiztonságosabb beavatkozása.

A három legfontosabb előnyt (biztonságos, fájdalommentes, gyors) magába foglaló FEMTO eljárást Magyarországon legnagyobb számban a Focus Medical végzi, a rendelkezésünkre álló un. femtosecundumos lézerrel.

A FEMTO az egyetlen olyan lézeres látásjavító eljárás, amely:

  • maximális biztonságot,
  • teljes körű fájdalommentességet,
  • azonnali eredményt garantál egyszerre.
LASIK klinika - FEMTO

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

Több mint két évtizedes tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet