Az egyedülálló FEMTO technika

A lézeres szemsebészet legújabb vívmányát, az Intralase Corp. által kifejlesztett FEMTO technikát hazánkban elsőként a Focus Medical alkalmazta. Ehhez a korrekciós eljáráshoz egy új, korszerű és rendkívül precíz lézertechnikára van szükség, mellyel egész Középkelet-Európában elsőként a mi intézményünk rendelkezett.

A látásjavító lézeres szemsebészet 15 éves múltra tekint vissza.
A világszerte eddig elvégzett több 10 millió beavatkozás és saját 26.000 műtétünk tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy az általunk alkalmazott lézeres szemműtét 100 % -osan biztonságos.

Tudjuk, hogy a látásjavulás végleges, a lézerrel elért eredmény a páciens élete végéig változatlanul megmarad.

A maximális biztonság szem előtt tartása mellett eddig nem volt olyan eljárás, amely a teljes fájdalommentességet és az azonnali eredményt nyújtotta volna egyszerre.
A maximálisan biztonságosnak tekinthető ún. PRK kezelések után az első néhány nap kifejezetten kellemetlen, időnként fájdalmas, a teljes látásélesség elérése is heteket vesz igénybe.
Gyors és fájdalommentes eredményt hozott az ún. LASIK kezelés, de sajnos a maximális biztonságosság hiányzik, mert ritkán ugyan, de súlyos szövődmények léphetnek fel.

A FEMTO több mint 1 millió eddigi műtétének tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy ez az eljárás tökéletesen egyesíti a PRK és a LASIK kezelés előnyeit és mellőzi mindkét eljárás hátrányait.

Már nem kényszerülünk kompromisszumra, hiszen a FEMTO eljárással pácienseinknek egyszerre nyújtunk maximális biztonságot, teljes körűen fájdalommentes és azonnali eredményt nyújtó látásjavulást..

A FEMTO egy rendkívül precíz technológia, amely lehetővé teszi, hogy nyugalommal és biztonsággal dönthessünk a lézeres látáskorrekció mellett.

Az elmúlt tíz év nemzetközi tapasztalata alapján a femtolasik az orvostudomány egyik legbiztonságosabb beavatkozása.

A három legfontosabb előnyt (biztonságos, fájdalommentes, gyors) magába foglaló FEMTO eljárást Magyarországon legnagyobb számban a Focus Medical végzi, a rendelkezésünkre álló un. femtosecundumos lézerrel.

A FEMTO az egyetlen olyan lézeres látásjavító eljárás, amely:

  • maximális biztonságot,
  • teljes körű fájdalommentességet,
  • azonnali eredményt garantál egyszerre.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!