Alkalmas vagyok?

Alkalmassági teszt a lézeres szemműtéthez

Interaktív tesztünk abban segít, hogy megállapíthassa, van-e olyan ok, amely biztosan kizárja a lézeres látásjavító szemműtét elvégzését az Ön esetében, illetve milyen eredményre számíthat a kezelést követően. A látáskorrekciós kezelést csak akkor vállaljuk, ha biztosak lehetünk abban, hogy optimális eredményt érhetünk el vele, és Ön végleg megszabadulhat szemüvegétől és kontaktlencséjétől.

Tovább »

Kinek javasolható a látásjavító lézeres szemműtét?

Szemüveg , kontaktlencse - lézerszemészet?
Azoknak, akik csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével látnak élesen távolra és szeretnének megszabadulni ezektől a segédeszközöktől, orvosi alkalmasság esetén érdemes a lézeres látásjavító műtétet választaniuk.

Tovább »

Felkészülés az alkalmassági szemvizsgálatra

A vizsgálat alkalmával szakorvosaink véleményt adnak arról, hogy az Ön esetében a lézeres korrekciótól milyen eredmény várható, hogy Ön végleg sikeresen megszabaduljon szemüvegétől. Megtudhatja azt is, mennyi időre kell felfüggeszteni a kontaktlencse viselését a lézeres szemműtét előtt. Nem vállaljuk a műtét elvégzését, ha annak bármilyen szakmai ellenjavallata van.

Tovább »

Jelentkezés az alkalmassági szemvizsgálatra

Mielőtt vizsgálati időpontot egyeztet, kérjük olvassa át a "Felkészülés az alkalmassági vizsgálatra" című részt, melyben összegyűjtöttük azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket figyelembe kell venni a vizsgálati előjegyzésnél.

Tovább »

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet