CrystalFEMTO: Kristálytiszta látásélmény, extrém körülmények között is!

Most, 100.000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe CrystalFEMTO kezelésünket!

Kristálytiszta látásélmény

Ultramodern technológia

Személyre szabott
kétlézeres kezelés

Tökéletesen fájdalommentes

Orvosi garancia

Részletfizetési lehetőség

KRISTÁLYTISZTA LÁTÁSÉLMÉNY

KRISTÁLYTISZTA LÁTÁSÉLMÉNY

Az új, CrystalFEMTO kezelésnek köszönhetően kristálytisztán láthat még extrém körülmények között is! Továbbá a CrystalFEMTO kezelés minimalizálja a magasabb rendű fénytörési hibákat, így akár 150%-os is lehet a látása, vagyis jobban láthat, mint bármilyen látásjavító eszközzel valaha!

ULTRAMODERN TECHNOLÓGIA EGYÉNRE SZABOTT KEZELÉS

ULTRAMODERN TECHNOLÓGIA
EGYÉNRE SZABOTT KEZELÉS

A legmodernebb topográfiás és hullámfront méréseink eredményeit felhasználva, a korszerű ASA (Aberration Smart Ablation) kezelési profillal végezzük a kezelést, melynek különlegessége, hogy a tökéletes nappali és éjszakai távoli éles látáshoz szükséges aszférikus görbületet a páciens egyedi jellemzői alapján hozza létre, hasonlóan a HD kezelésünk során alkalmazott profilhoz. Míg a HD kezelés során alkalmazott kezelési profil a 40 év felettiek fiziológiai igényeihez optimalizált, a CrystalFEMTO kezelés esetén alkalmazott ASA profil a fiatalabb korosztály látásigényeihez igazodik.

TÖKÉLETESEN FÁJDALOMMENTES

TÖKÉLETESEN FÁJDALOMMENTES

A CrystalFEMTO kezelés során semmilyen kellemetlenségre vagy fájdalomra nem kell számítani, hiszen a lézer a szaruhártya mélyebb, teljesen érzéketlen részében dolgozik, ráadásul a beavatkozás előtt érzéstelenítő szemcseppet is kap a páciens, így a kezelés teljesen fájdalommentes.

GYORS ÉS VÉGLEGES MEGOLDÁS

GYORS ÉS VÉGLEGES MEGOLDÁS

A CrystralFEMTO kezelés mindössze néhány percig tart, akár másnap dolgozhat, TV-t nézhet, számítógépet használhat, kirándulhat, autót vezethet!

CrystalFEMTO kezelésünket, most 100.000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe!

A kezelés ára

Teljes ár:349.000Ft/szem,
most bevezető áron 299.000Ft/szem
Kedvezmény
2 szemre:
100.000 Ft
Vegye igénybe kedvező részletfizetési lehetőségeinket
Indulóösszeg: :
139.000 Ft/szem
Törlesztőrészlet:
20.000Ft/szem/hó
(10 hónapon át)

Klinikánkon a készpénzes fizetésen kívül lehetőség van VISA, MasterCard, Maestro, JCB bank- és hitelkártyával, illetve egészségpénztárakon keresztül történő fizetésre is.

Kinek ajánljuk a CrystalFEMTO kezelést?

Azoknak ajánljuk a CrystalFEMTO kezelést, akik:

  • Elmúltak 18 évesek, de nem múltak el 40 évesek
  • A távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek
  • Legalább 1 éve nem változott a dioptriájuk
  • Nem várnak kisbabát és nem szoptatnak
  • Nincs komolyabb szembetegségük

Online jelentkezés esetén a CrystalFEMTO kezelést megelőző alkalmassági vizsgálat árából
20.000 Ft kedvezményt biztosítunk, amit 25.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért vehet igénybe.

További kezeléseinkről itt tud tájékozódni.

10 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Több, mint 48 000 eredményes lézeres szemműtét nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalatával és a legkorszerűbb lézertechnológiákkal állunk pácienseink rendelkezésére, akik a műtét után azonnal élvezhetik az éles látás örömét.

Kimagasló szakértelem

A világon az első femtosecundumos kezelést klinikánk végezte, azzal a lézertechnológiával, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb lézeres szemműtét technológiák meghonosításában.

30 éves tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta. Orvosaink több, mint két évtizede dolgoznak a lézeres látásjavítás területén.

Prémium lézeres szemműtétek

Klinikánk a legmagasabb színvonalú lézeres látásjavításra specializálódott, hogy Önnek ne kelljen a jövőben sem a szemüveggel, sem a kontaktlencsével bajlódnia, szabadon élvezhesse a gondtalan éles látás örömét.

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk. Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk.

Egyedülálló lézerpark

Klinikánkon a legmodernebb lézerberendezések érhetők el, így a Zeiss gyár legújabb femtosecundumos lézere: a VisuMax. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. A Focus Medical az egyetlen klinika, ahol az ügyvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

A néhány perces lézeres szemműtét jelentős javulást jelent a mindennapi életben. Pácienseink megszabadulhatnak minden kötöttségtől, ami a szemüveg és a kontaktlencse viselésével jár a mindennapok során.

Nálunk Ön van a fókuszban!

Az egyéni adottságokat, igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki pácienseink személyre szabott kezelési tervét. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk hatékony megoldást nyújtani.

Barátságos környezet

Pácienseinket családias hangulat, szakértő személyzet, figyelmes gondoskodás és magas színvonalú kiszolgálás várja! Gyönyörű környezetben, a Margitszigeten!

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!