Felkészülés lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra

  • A vizsgálat napján nyugodtan reggelizhet, kérjük ne érkezzen éhgyomorra!
  • A vizsgálat körülbelül másfél-két órát vesz igénybe, melynek során szemcseppekkel kitágítjuk a pupillát, így szeme fényérzékennyé válik, körülbelül másnap reggelig nem lát majd élesen közelre, esetenként távolra sem. Ezért semmiképpen nem tanácsoljuk az autóvezetést a vizsgálat után. Javasoljuk, hogy hozzon magával napszemüveget, ez jelentősen csökkententi a fényérzékenységet.
  • Lágy kontaktlencsét a vizsgálat előtt 7 napig ne viseljen, kemény lencsét viszont legalább 6 hétig! Ennek betartása nagyon fontos, mert befolyásolhatja a vizsgálati értékeket!
  • A hölgyeket a smink mellőzésére kérjük.
  • Korábbi szemészeti és belgyógyászati orvosi dokumentációját kérjük, hozza magával!
  • A vizsgálat eredménye 3 hónapig érvényes. 3 hónap elteltével ismételt vizsgálatra van szükség a korrekciós kezelés elvégzése előtt.

A vizsgálat során a legkorszerűbb műszereket alkalmazzuk, hogy szakorvosaink biztos véleményt adhassanak arról, hogy az Ön esetében a lézeres korrekciótól milyen eredmény várható. Nem vállaljuk a műtét elvégzését, ha annak bármilyen szakmai ellenjavallata van.

Több száz mérési adat alapján állapítjuk meg az alkalmasságot és határozzuk meg a várható eredményt.
Több száz mérési adat alapján állapítjuk meg az alkalmasságot és határozzuk meg a várható eredményt.

10 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Több, mint 48 000 eredményes lézeres szemműtét nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalatával és a legkorszerűbb lézertechnológiákkal állunk pácienseink rendelkezésére, akik a műtét után azonnal élvezhetik az éles látás örömét.

Kimagasló szakértelem

A világon az első FEMTO kezelést klinikánk végezte, azzal a lézertechnológiával, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb lézeres szemműtét technológiák meghonosításában.

Több mint két évtizedes tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta. Orvosaink több, mint két évtizede dolgoznak a lézeres látásjavítás területén.

Prémium lézeres szemműtétek

Klinikánk a legmagasabb színvonalú lézeres látásjavításra specializálódott, hogy Önnek ne kelljen a jövőben sem a szemüveggel, sem a kontaktlencsével bajlódnia, szabadon élvezhesse a gondtalan éles látás örömét.

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk. Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk.

Egyedülálló lézerpark

Klinikánkon a legmodernebb lézerberendezések érhetők el, így a Zeiss gyár legújabb femtosecundumos lézere: a VisuMax. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. A Focus Medical az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

A néhány perces lézeres szemműtét jelentős javulást jelent a mindennapi életben. Pácienseink megszabadulhatnak minden kötöttségtől, ami a szemüveg és a kontaktlencse viselésével jár a mindennapok során.

Nálunk Ön van a fókuszban!

Az egyéni adottságokat, igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki pácienseink személyre szabott kezelési tervét. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk hatékony megoldást nyújtani.

Barátságos környezet

Pácienseinket családias hangulat, szakértő személyzet, figyelmes gondoskodás és magas színvonalú kiszolgálás várja! Gyönyörű környezetben, a Margitszigeten!

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!