Felkészülés lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra

  • A vizsgálat napján nyugodtan reggelizhet, kérjük ne érkezzen éhgyomorra!
  • A vizsgálat körülbelül két órát vesz igénybe. A vizsgálat része a pupillatágítás, ami szemcseppekkel történik a pupillatágítástól szeme fényérzékennyé válik, körülbelül másnap reggelig nem lát majd élesen közelre, esetenként távolra sem. Ezért semmiképpen nem tanácsoljuk az autóvezetést a vizsgálat után. Javasoljuk, hogy hozzon magával napszemüveget, ez jelentősen csökkententi a fényérzékenységet.
  • Lágy kontaktlencsét a vizsgálat előtt 7 napig ne viseljen, kemény lencsét viszont legalább 6 hétig! Ennek betartása nagyon fontos, mert befolyásolhatja a vizsgálati értékeket!
  • A hölgyeket a smink mellőzésére kérjük.
  • Korábbi szemészeti és belgyógyászati orvosi dokumentációját kérjük, hozza magával!
  • A vizsgálat eredménye 3 hónapig érvényes. 3 hónap elteltével ismételt vizsgálatra van szükség a korrekciós kezelés elvégzése előtt.

A vizsgálat során a legkorszerűbb műszereket alkalmazzuk, hogy szakorvosaink biztos véleményt adhassanak arról, hogy az Ön esetében a lézeres korrekciótól milyen eredmény várható. Nem vállaljuk a műtét elvégzését, ha annak bármilyen szakmai ellenjavallata van.

Több száz mérési adat alapján állapítjuk meg az alkalmasságot és határozzuk meg a várható eredményt.
Több száz mérési adat alapján állapítjuk meg az alkalmasságot és határozzuk meg a várható eredményt.

A vizsgálatra érkező pácienseinknek mindig van lehetőségük beszélgetni a látásjavító kezelésen már átesett, kontrollra érkező pácienseinkkel. Kezelt pácienseink szívesen megosztják a tapasztalataikat a műtét előtt állókkal, a bemutatásban és a beszélgetés elindításában szívesen segítünk.

Kezelt pácienseinktől leggyakrabban ezt a mondatot halljuk "csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig vártam a műtéttel, kár, hogy nem csináltattam meg már évekkel ezelőtt".

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet