Felkészülés lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra

  • A vizsgálat napján nyugodtan reggelizhet, kérjük ne érkezzen éhgyomorra!
  • A vizsgálat körülbelül másfél-két órát vesz igénybe, melynek során szemcseppekkel kitágítjuk a pupillát, így szeme fényérzékennyé válik, körülbelül másnap reggelig nem lát majd élesen közelre, esetenként távolra sem. Ezért semmiképpen nem tanácsoljuk az autóvezetést a vizsgálat után. Javasoljuk, hogy hozzon magával napszemüveget, ez jelentősen csökkententi a fényérzékenységet.
  • Lágy kontaktlencsét a vizsgálat előtt 7 napig ne viseljen, kemény lencsét viszont legalább 6 hétig! Ennek betartása nagyon fontos, mert befolyásolhatja a vizsgálati értékeket!
  • A hölgyeket a smink mellőzésére kérjük.
  • Korábbi szemészeti és belgyógyászati orvosi dokumentációját kérjük, hozza magával!
  • A vizsgálat eredménye 3 hónapig érvényes. 3 hónap elteltével ismételt vizsgálatra van szükség a korrekciós kezelés elvégzése előtt.

A vizsgálat során a legkorszerűbb műszereket alkalmazzuk, hogy szakorvosaink biztos véleményt adhassanak arról, hogy az Ön esetében a lézeres korrekciótól milyen eredmény várható. Nem vállaljuk a műtét elvégzését, ha annak bármilyen szakmai ellenjavallata van.

Több száz mérési adat alapján állapítjuk meg az alkalmasságot és határozzuk meg a várható eredményt.
Több száz mérési adat alapján állapítjuk meg az alkalmasságot és határozzuk meg a várható eredményt.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!