Egészségpénztárak

Egészségpénztáron keresztül való fizetésnek alapvetően 4 féle módja van.

A leggyakrabban a Szolgáltatói zárolás fordul elő, ez történhet telefonon, terminálon vagy vagy akár interneten keresztül. A szolgáltatói zároláshoz minden esetben szükséges a tag egészségpénztári kártyája. Az alábbi táblázatban felsoroltuk szerződéses partnereinket és a fizetési lehetőségeket. Önnek a fizetési lehetőségek közül csak egyet kell választania!

Készpénzes: a páciens készpénzben vagy bankkártyával fizet, erről az egészségpénztár címére kiállított számlát adunk ki a páciensnek, aki ezt az egészségpénztárnak benyújtva visszakapja a kezelés árát.

Fedezetigazolás: a páciens telefonon kéri az egészségpénztártól a zárolást. Az ezt igazoló dokumentumot legkésőbb a kezelés napján hozza el a páciens klinikánknak. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szolgáltatói zárolás: a kezelés napján, fizetéskor az ügyfélszolgálatunk egészségkártyával, telefonon vagy interneten keresztül zároltatja az összeget. Az egészségpénztári kártya egy bankkártyához hasonló eszköz, a tulajdonosa ennek segítségével tud fizetni. Ügyeljünk arra, hogy a kezelésen felül néhány ezer forint még legyen a számlán, kezelési költségre. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg. Fontos, hogy a kezelés díjának megfelelő összeg már a páciens számláján legyen. Kérjük, hozza magával a tagságot igazoló okmányt! A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Bónfüzet: az étkezési utalványokhoz hasonlóan, a kezelés árának megfelelő mennyiségű címletet kitépve fizet a páciens. Az utalványokat és számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szerződött egészségpénztárak

Az alábbi táblázatban megtalálható a Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézerközponttal szerződésben álló összes egészségpénztár, valamint az adott egészségpénztárra vonatkozó fizetési lehetőségek is.

Egészségpénztár neve Fizetés módja
Készpénz Fedezet-igazolás Szolgáltatói zárolás Bónfüzet
ALLIANZ Hungária Egészségpénztár X X X  
ARANYKOR Egészségpénztár
(Medicover)
X X X  
BALZSAM Egészségpénztár X      
DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára X   X  
DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár X   X  
GENERALI Egészségpénztár
(Évgyűrűk)
X   X  
HONVÉD Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár X X X X
MEDICINA Egészségpénztár X   X  
MKB Egészségpénztár
(Talizmán, Kristály)
X   X  
NAVOSZ Egészségpénztár X   X  
OTP Egészségpénztár X   X  
PANNÓNIA Egészségpénztár (Questor) X X
PATIKA Egészségpénztár X   X  
PRÉMIUM Egészségpénztár(Axa, Wellnes, UNIQA, Winterthur, Credit Suisse) X X X X
PROVITA Első Magyar Kiegészítő Egészségpénztár X X X X
TEMPO Egészségpénztár X   X X
ÚJ PILLÉR Egészségpénztár X      
VASUTAS Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár X   X  
VITALITÁS Egészségpénztár X      
VITAMIN Egészségpénztár X X X X

Ha Ön olyan egészségpénztár tagja amely nem szerepel ezen a listán és igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat egészségpénztáron keresztül fizetve, akkor kérjük, jelezze igényét felénk vagy pénztára felé.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!