Egészségpénztárak

Egészségpénztáron keresztül való fizetésnek alapvetően 4 féle módja van.

A leggyakrabban a Szolgáltatói zárolás fordul elő, ez történhet telefonon, terminálon vagy vagy akár interneten keresztül. A szolgáltatói zároláshoz minden esetben szükséges a tag egészségpénztári kártyája. Az alábbi táblázatban felsoroltuk szerződéses partnereinket és a fizetési lehetőségeket. Önnek a fizetési lehetőségek közül csak egyet kell választania!

Készpénzes: a páciens készpénzben vagy bankkártyával fizet, erről az egészségpénztár címére kiállított számlát adunk ki a páciensnek, aki ezt az egészségpénztárnak benyújtva visszakapja a kezelés árát.

Fedezetigazolás: a páciens telefonon kéri az egészségpénztártól a zárolást. Az ezt igazoló dokumentumot legkésőbb a kezelés napján hozza el a páciens klinikánknak. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szolgáltatói zárolás: a kezelés napján, fizetéskor az ügyfélszolgálatunk egészségkártyával, telefonon vagy interneten keresztül zároltatja az összeget. Az egészségpénztári kártya egy bankkártyához hasonló eszköz, a tulajdonosa ennek segítségével tud fizetni. Ügyeljünk arra, hogy a kezelésen felül néhány ezer forint még legyen a számlán, kezelési költségre. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg. Fontos, hogy a kezelés díjának megfelelő összeg már a páciens számláján legyen. Kérjük, hozza magával a tagságot igazoló okmányt! A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Bónfüzet: az étkezési utalványokhoz hasonlóan, a kezelés árának megfelelő mennyiségű címletet kitépve fizet a páciens. Az utalványokat és számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szerződött egészségpénztárak

Az alábbi táblázatban megtalálható a Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézerközponttal szerződésben álló összes egészségpénztár, valamint az adott egészségpénztárra vonatkozó fizetési lehetőségek is.

Egészségpénztár neve Fizetés módja
Készpénz Fedezet-igazolás Szolgáltatói zárolás Bónfüzet
ALLIANZ Hungária Egészségpénztár X X X  
ARANYKOR Egészségpénztár
(Medicover)
X X X  
BALZSAM Egészségpénztár X      
DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára X   X  
DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár X   X  
GENERALI Egészségpénztár
(Évgyűrűk)
X   X  
HONVÉD Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár X X X X
MEDICINA Egészségpénztár X   X  
MKB Egészségpénztár
(Talizmán, Kristály)
X   X  
NAVOSZ Egészségpénztár X   X  
OTP Egészségpénztár X   X  
PANNÓNIA Egészségpénztár (Questor) X X
PATIKA Egészségpénztár X   X  
PRÉMIUM Egészségpénztár(Axa, Wellnes, UNIQA, Winterthur, Credit Suisse) X X X X
PROVITA Első Magyar Kiegészítő Egészségpénztár X X X X
TEMPO Egészségpénztár X   X X
ÚJ PILLÉR Egészségpénztár X      
VASUTAS Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár X   X  
VITALITÁS Egészségpénztár X      
VITAMIN Egészségpénztár X X X X

Ha Ön olyan egészségpénztár tagja amely nem szerepel ezen a listán és igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat egészségpénztáron keresztül fizetve, akkor kérjük, jelezze igényét felénk vagy pénztára felé.

10 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Több, mint 48 000 eredményes lézeres szemműtét nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalatával és a legkorszerűbb lézertechnológiákkal állunk pácienseink rendelkezésére, akik a műtét után azonnal élvezhetik az éles látás örömét.

Kimagasló szakértelem

A világon az első FEMTO kezelést klinikánk végezte, azzal a lézertechnológiával, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb lézeres szemműtét technológiák meghonosításában.

Több mint két évtizedes tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta. Orvosaink több, mint két évtizede dolgoznak a lézeres látásjavítás területén.

Prémium lézeres szemműtétek

Klinikánk a legmagasabb színvonalú lézeres látásjavításra specializálódott, hogy Önnek ne kelljen a jövőben sem a szemüveggel, sem a kontaktlencsével bajlódnia, szabadon élvezhesse a gondtalan éles látás örömét.

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk. Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk.

Egyedülálló lézerpark

Klinikánkon a legmodernebb lézerberendezések érhetők el, így a Zeiss gyár legújabb femtosecundumos lézere: a VisuMax. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. A Focus Medical az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

A néhány perces lézeres szemműtét jelentős javulást jelent a mindennapi életben. Pácienseink megszabadulhatnak minden kötöttségtől, ami a szemüveg és a kontaktlencse viselésével jár a mindennapok során.

Nálunk Ön van a fókuszban!

Az egyéni adottságokat, igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki pácienseink személyre szabott kezelési tervét. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk hatékony megoldást nyújtani.

Barátságos környezet

Pácienseinket családias hangulat, szakértő személyzet, figyelmes gondoskodás és magas színvonalú kiszolgálás várja! Gyönyörű környezetben, a Margitszigeten!

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!