FEMTO HD kezelés

Miért HD?

High Definition = Tűéles

A FEMTO HD kezelésnél alkalmazott, a méltán világhíres Carl Zeiss Meditec által a MEL80-as lézerberendezéséhez készített legújabb kezelési profil az eddigi legjobb kezelési eredményt nyújtja. Nem csak a hullámfront-elemzést, de a topográfiás méréseket is figyelembe veszi és a legapróbb eltéréseket is kijavítja és a látás fiziológiájához legjobban illeszkedő korrekciót valósítja meg.

Az elért eredmények magukért beszélnek, előfordul a 200% -os (!) látás is. Olyan mértékű ez a javulás, mint a régi TV helyett egy új HD tévét néznénk.

Ki alkalmas?

Gyakorlatilag mindenki, aki alkalmas FEMTO kezelésre és a dioptriája +5 és -8 között van.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban a 40 év felettieknek, akiknél a szem alkalmazkodó képessége már csökken, illetve azon 50 év feletti pácienseink is profitálhatnak az új kezelési típusból, akik presbyopiával küzdenek, de az olvasószemüveg-kezelésre nem alkalmasak. Ezek a páciensek nem csak a tűéles távoli látást, de egy kisebb fokú javulást is élvezhetnek a közeli látásukban, elsősorban monitortávolságra.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!