Dr. Fodor Erzsébet

Dr. Fodor Erzsébet
Intézetvezető főorvos, refraktív sebész

1989-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Pécsi Szemészeti Klinikára kerültem, ahol 5 évig dolgoztam. Ez idő alatt tettem le a szakvizsgát szemészetből, jeles eredménnyel. 1995-ben Budapestre költöztünk, és az akkori Humán, ma TEVA Gyógyszergyárnál folytattam pályafutásomat orvoslátogatóként, majd nem sokkal később a szemészeti divízió vezetője lettem. 2001-ben kaptam felkérést az OptikMed Lézercentrum vezetőségétől, hogy refraktív sebészként csatlakozzak a szakmai csapatukhoz, majd 2005-ben a Focus Medicalhoz, ahol azóta is mint intézményvezető főorvos dolgozom. Megtiszteltetés számomra, hogy Magyarország legmodernebb refraktív sebészeti gépparkjával rendelkező klinikájának lehetek a vezetője.

Nagyszerű dolognak tartom, hogy majd’ két évtizedes refraktív sebészi pályafutásom során a gyakorlatban követhettem végig a lézeres látásjavítás fejlődését, s a kezdeti, biztonságos, ám kompromisszumokkal járó PRK kezelésektől eljutottunk a lézeres szemműtét csúcstechnológiáját jelentő gyors és kíméletes VISUMAX kezelésekig.

Számomra az okoz örömet ebben a munkában, hogy nagyon látványos és gyors eredményeket tudok elérni, hiszen a pácienseink a lézeres szemműtét másnapján szemüveg és kontaktlencse nélkül, mosolyogva jönnek a kontroll vizsgálatra. Boldogsággal tölt el, hogy a munkám pozitív, nagy változást tud hozni a páciensek életében. Számomra, számunkra itt a klinikán, az ő örömük a legnagyobb motiváció. Ezért minden nap igyekszem felelősségteljesen, teljes odaadással végezni a munkámat, s mindig úgy hozok döntést egy-egy páciens műtétével kapcsolatban, mintha a saját hozzátartozómról lenne szó. S mint egy nagy családban, nem ritka, hogy a páciensem a vállamra borulva zokog a műtét után, amikor először látja szemüveg nélkül élesen a világot.

Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm, ám egy jó könyv vagy egy tartalmas utazás is tökéletes feltöltődést jelent számomra.

Vissza a munkatársak oldalára

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet