Dr. Kerekes Julianna

Dr. Kerekes Julianna
szemész főorvos, refraktív sebész

Debrecenben végeztem az Orvostudományi Egyetemen. Végzés után a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban kezdtem dolgozni, ahol szemészeti szakvizsgát szereztem. 20 éven keresztül (1990-2010) dolgoztam itt, a kistarcsai kórházban, ahol szürkehályog sebészettel, zöldhályog gondozásával és sebészetével, a szem elülső és hátsó szegmentum betegségeinek diagnosztizálásával foglalkoztam és szemészeti, illetve a szemkörnyéki plasztikai műtéteket és könnycsatorna helyreállító műtéteket végeztem.

2001 óta dolgozom a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központban, ahol többféle refraktív (a rövidlátás, távollátás, ill. astigmia, más néven szemtengelyferdülés) célú látásjavító lézerkezeléseket végzek: mint a PRK, a kétlézeres Femto-Lasik, Femto-Lasik HD, Femto-Lasik LBV, VISUMAX, VISUMAX HD és VISUMAX LBV – (LBV: presbyopia, vagyis lézeres olvasószemüveg) kezelések. A lézeres szemműtétek mellett klinikánkon a szaruhártya speciális degeneratív betegségének, a keratoconusnak a diagnosztikájával és a kezelésével is foglalkozom (CXL – cornealis cross linking kezelés).

Több évtizedes szakmai pályafutásom fontos mérföldköve a Focus Medical. Öröm nap mint nap úgy bejönni a klinikára, hogy köszönhetően a kiemelkedő szakmai háttérnek, a jól képzett és tapasztalt munkatársaknak, a csúcstechnológiás lézerberendezéseknek, és a legmodernebb diagnosztikai eszközöknek, egyre több ember éles látását tudjuk visszaadni. Az ő örömük a legszebb ebben a hivatásban.

Vissza a munkatársak oldalára

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet