FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Dr. Kerekes Julianna

Dr. Kerekes Julianna
szemész főorvos, refraktív sebész

Debrecenben végeztem az Orvostudományi Egyetemen. Végzés után a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban kezdtem dolgozni, ahol szemészeti szakvizsgát szereztem. 20 éven keresztül (1990-2010) dolgoztam itt, a kistarcsai kórházban, ahol szürkehályog sebészettel, zöldhályog gondozásával és sebészetével, a szem elülső és hátsó szegmentum betegségeinek diagnosztizálásával foglalkoztam és szemészeti, illetve a szemkörnyéki plasztikai műtéteket és könnycsatorna helyreállító műtéteket végeztem.

2001 óta dolgozom a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központban, ahol többféle refraktív (a rövidlátás, távollátás, ill. astigmia, más néven szemtengelyferdülés) célú látásjavító lézerkezeléseket végzek: mint a PRK, a kétlézeres Femto-Lasik, Femto-Lasik HD, Femto-Lasik LBV, VISUMAX, VISUMAX HD és VISUMAX LBV – (LBV: presbyopia, vagyis lézeres olvasószemüveg) kezelések. A lézeres szemműtétek mellett klinikánkon a szaruhártya speciális degeneratív betegségének, a keratoconusnak a diagnosztikájával és a kezelésével is foglalkozom (CXL – cornealis cross linking kezelés).

Több évtizedes szakmai pályafutásom fontos mérföldköve a Focus Medical. Öröm nap mint nap úgy bejönni a klinikára, hogy köszönhetően a kiemelkedő szakmai háttérnek, a jól képzett és tapasztalt munkatársaknak, a csúcstechnológiás lézerberendezéseknek, és a legmodernebb diagnosztikai eszközöknek, egyre több ember éles látását tudjuk visszaadni. Az ő örömük a legszebb ebben a hivatásban.

Vissza a munkatársak oldalára

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet