FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Dr. Kónya Zsuzsanna

Dr. Kónya Zsuzsanna
szemész főorvos, refraktív sebész

A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel a szemészeti szakvizsgát jeles eredménnyel tettem le.

1986-tól 2012-ig a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Szemészeti Osztályán dolgoztam. Ezzel párhuzamosan 2000-től és jelenleg is, a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központ munkatársaként tevékenykedem, ahol refraktív szemsebészeti műtéteket (VISUMAX, FEMTO, PRK) végzek.

1993 és 1997 között Ausztriában éltem, ezalatt közép- és felsőfokú vizsgát tettem német nyelvből.

Tagja vagyok a Magyar Szemorvostársaságnak és a Magyar Orvosi Kamarának.

Szeretek az emberekkel törődni, és nekik a legjobb tudásom szerint segíteni. Ehhez kiváló lehetőséget nyújt az orvostudomány, különösen a szemészet, ahol gyors, látványos javulást lehet elérni, ami örömet okoz a betegnek és az orvosnak egyaránt.

25 éves kórházi gyakorlatom sokat segít abban, hogy nagy szakmai biztonsággal dolgozhassak a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központban, ahol nagyszerű érzés látni pácienseink elégedettségét a refraktív műtétek után.

Német és angol nyelvtudásom a klinikánkat felkereső külföldi páciensek vizsgálatában, kezelésében jelent segítséget.

Szabadidőmben szeretek olvasni, színházba járni, utazni, teniszezni, biciklizni, családommal, barátaimmal találkozni.

Vissza a munkatársak oldalára

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet