Dr. Makay Ágnes

Dr. Makay Ágnes
szemész szakorvos

2001-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán. Ezután rezidensként dolgoztam a Semmelweis Egyetem I. sz. Szemészeti Klinikáján, majd a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szemészetén, ahol jelenleg is szakorvosként látom el a betegeket. Klinikai tapasztalatom sokat segít abban, hogy felismerjem az átlagostól eltérő szemfenéki és szemészeti eltéréseket.

A szemészet szakvizsgát 2006-ban tettem le. Előadásokat, elsősorban az időskori macula degeneráció és fotorefraktív beavatkozások témában tartok. Felsőfokon beszélek angolul, és egyetemi tanulmányaim alatt orvosi szakfordító képzettséget is szereztem, angol nyelven.

2014 óta vagyok tagja a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központ orvos csapatának, s szemész szakorvosként elsősorban a lézeres szemműtéteket megelőző alkalmassági vizsgálatok végzésével, a lézeres szemműtétet követő kontroll vizsgálatokkal és YAG lézeres kezeléssel foglalkozom.

A Focus Medicalban minden adott a legmagasabb szintű lézeres kezeléshez: nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozom együtt, akikkel a jelenleg elérhető legmodernebb diagnosztikai és lézersebészeti eszközökkel tudjuk megszabadítani pácienseinket a szemüveg és a kontaktlencse okozta kellemetlenségektől.

Elmondhatom, hogy klinikánk szinte valamennyi páciensét ismerem, hiszen sokukkal már a lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálaton találkozom, míg mások hozzám érkeznek kontroll vizsgálatra. Hálás feladat az enyém, mert csodálatos érzés látni, milyen mosolygós arccal jönnek vissza kontrollra a páciensek, s mennyire elégedettek. És mi pont azért dolgozunk, hogy minél több ember élete változzon meg pozitívan, s a mindennapokban újra átéljék a szemüveg és kontaktlencse nélküli éles látás örömét.

Szabadidőmben sok időt töltök a természetben, imádok kirándulni, új tájakat felfedezni. Nagyon szeretek olvasni és színházba járni. S ha szellemileg még aktívabb feltöltődésre vágyom, szívesen sakkozom – ilyenkor felidéződnek a régi emlékek, hiszen jó ideig versenyszerűen sakkoztam.

Vissza a munkatársak oldalára

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet