Dr. Szemán Annamária

Dr. Szemán Annamária
szemész főorvos, szürkehályog sebész - szürkehályog specialista

2001-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A szemészet szakvizsgát 2006-ben tettem le. Szakterületem a szürkehályog sebészet és a refraktív céllal végzett lencseműtét.

Szakmai pályámat a Debreceni Egyetem Szemklinikáján kezdtem az Albert Béla professzor úr munkássága által fémjelzett Alma Materben. Szemsebészi tapasztalatomat a magyarországi szürkehályog sebészet egyik úttörő intézményében, a miskolci Semmelweis Kórházban tudtam folytatni. Nagy szakmai előrelépést jelentett számomra az, hogy a győri Petz Aladár Kórházban töltött éveim alatt az elsők között kezdhettem meg a tórikus műlencsék nagy számú implantálását és a műtéti eredmények tudományos feldolgozását. Ennek során mélyült el tudásom a műlencse tervezés területén, tekinthettem be annak specialitásába és rejtelmeibe és vált számomra igazán világossá, hogy milyen aprólékos, precíz, kreatív területe ez a szemészetnek, amely a precizitás mellett folyamatos újragondolást, megújulást, fejlődést igényel. A Focus Medicalban a betegközpontú ellátás mellett a legmodernebb diagnosztikai eljárásokat és műtéti technikát alkalmazhatom. Minden lehetőség adott a legmagasabb szintű szürkehályog ellátáshoz és a szakmai fejlődéshez.

A minden részletre kiterjedő aprólékos munka leghitelesebb és legőszintébb visszajelzői az ellátott páciensek. A legnagyobb öröm számomra az, ha a látás rehabilitációjuk sikeres és Ők elégedettek, az arcukon és a szemükben mosollyal jönnek be a vizsgálóba. Gyakran hallom ezeket a mondatokat:

’’A műtét óta kitágult számomra a világ. Olyan dolgokat látok meg és olyan formában, amelyeket előtte soha.’’

’’Újra látom a színeket, kitisztult a világ. Olyan, mintha eddig ködben jártam volna.’’

A páciensek elégedettsége vezet előre abban, hogy folyamatosan fejlesszem tudásomat és nyitott legyek az újdonságokra.

Szabadidőmben egy jó színdarab, egy színvonalas kiállítás megtekintése vagy kirándulás, kerékpározás és a vitorlázás kapcsol ki. Utazásaim során a szakmai tapasztalatok megosztása mellett szeretem felfedezni az városokat, országokat. Fantasztikus élmény megismerni a külföldi, idegen kultúrákát, embereket, a szokásaikat, vallásaikat, ételeiket.

Vissza a munkatársak oldalára

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet