Orvosi garancia lézeres szemműtétekre

Focus Medical valóban orvosi garanciát vállal a lézeres szemműtétekre?

A nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalati bázis és a hazánkban egyedülálló lézeres látásjavítás csúcstechnika alapján írásos garanciát vállalunk a kezelésinkre.

Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk tapasztalataink alapján. Előre megmondjuk Önnek, hogy hány dioptria javulást tudunk elérni, ha szervezete a szokásos módon reagál a kezelésre.

Egyetlen tényező van, amit sem több ezer kezelés tapasztalatának, sem a legkorszerűbb technikának a birtokában nem lehet előre megjósolni, ez pedig a gyógyulási folyamat szokásostól való esetleges eltérése. Ez az egyéni reakció azt jelenti, hogy a sejtek túlságosan "szorgalmasan" igyekeznek visszaállítani az eredeti (hibás) szaruhártya formát. Ennek a fokozott aktivitásnak következtében kisebb lehet a javulás a vártnál. Az egyéni reakciót az orvostudomány általában a páciens kockázataként kezeli.

A FOCUS MEDICAL orvosi garanciája keretében a kockázatot átvállaljuk: orvosi garanciánk életbe lép, ha az előre jelzettnél kisebb mértékű javulást sikerül csak elérnünk.

Egyszerű példával élve, ha valakinek 6 dioptria végleges javulást ígérünk, de csak 5 dioptriát sikerülne javítanunk, díjmentesen megismételjük a kezelést annak érdekében, hogy elérjük a várt látásjavulást.

Focus Medical garancia

Teljesen biztonságos a lézeres szemkezelés?

Az eddig elvégzett több mint 35 000 eredményes lézeres látásjavító kezelésünk és a nemzetközi tapasztalatok alapján állíthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló korszerű technológiával a műtétek teljesen biztonságosak.

A hagyományos LASIK műtétek során nagyon ritkán, de előfordulhatnak olyan szövődmények, amelyek ronthatják a látás élességét, ezért is döntöttünk a teljesen biztonságos femosecundumos technológia bevezetése mellett.

Mind a részletes szemvizsgálat során, mind a műtét előtt és alatt is számos olyan ellenőrzési módszert alkalmazunk, amely gyakorlatilag kizárja az emberi tévedést. A célszámítógépek irányította lézerek pedig fizikailag képtelenek a "tévedésre".

Lézeres szemműtét garancia

Milyen eredményre számíthatunk a lézeres szemkezelés után?

Alig van olyan orvosi beavatkozás, amelynek eredménye olyan nagy pontossággal előre tervezhető lenne, mint a lézeres látásjavító műtéteké. A Focus Medical évtizedes tapasztalata, több tízezer eredményes műtét, amit elvégeztünk és a világstatisztikai adatok alapján is nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy a lézeres kezelés eredményes, megszüntethetők illetve jelentősen csökkenthetők még a súlyos fénytörési hibák is.

A páciensek minden esetben élesebben látnak a lézeres korrekciós műtétek után, mint azt megelőzően.

Az eddigi tapasztalataink alapján mindazon páciensek, akiknél az alkalmassági vizsgálat során kizártuk a lézeres műtét eredményét befolyásoló egyéb betegségeket, pontosan részt vettek kontrolljainkon és megfogadták tanácsainkat, elégedettek a műtét eredményével. Erről minden leendő páciensünk személyesen győződhet meg az alkalmassági vizsgálat során, hiszen a vizsgálatokkal egy időben sokan érkeznek kontrollra. A műtéten túl lévő pácienseink mindig örömmel osztják meg tapasztalataikat a beavatkozás előtt állókkal.

Szemműtét után

Végleges a lézeres látáskorrekcióval elért látásjavulás?

A lézer egy nagyon finom átalakítást végez PRK műtét esetén a szaruhártya felszíni, VISUMAX kezelés esetén a szaruhártya felszín alatti rétegében. A szaruhártya "javítósejtjei" érzékelik ezt a változást és megpróbálják visszaállítani az eredeti helyzetet. Ez elsősorban a felszíni (PRK) kezelések során igaz, a felszíni javítósejtek aktívabbak.

A VISUMAX műtétek után ez az aktivitás csekély. Ezért van az, hogy a PRK műtétek után 12 hónapig kell kontrollra járni, hogy szemcseppekkel leküzdhessük a javító sejtek aktivitását, míg a VISUMAX műtétek után ez az időszak sokkal rövidebb. Ugyanígy, ez magyarázza azt is, hogy 4 dioptria felett a VISUMAX kezelést javasoljuk, mert a jó eredmény megtartása szempontjából fontos az alacsony "javítósejt-aktivitás".

Mindkét műtéti típusra igaz azonban, hogy a gyógyulási folyamat befejeződése után a javítósejtek elfogadják a változást és ezt az új, már éleslátást biztosító szaruhártya formát őrzik a külső behatások ellen, ezért az elért eredmény egy életre szól.

Felhívjuk a figyelmet, hogy semmilyen lézeres látásjavító eljárás nem előzi meg a szem öregedését, esetleges változását, megbetegedését, például idős korban a lézerrel kezelt páciensek is olvasószemüveg viselésére kényszerülnek. A távoli éles látás azonban jellemzően nem változik a gyógyulási időszak befejeződését követően.

Végleges látásjavítás

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet