FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Orvosi garancia lézeres szemműtétekre

Focus Medical valóban orvosi garanciát vállal a lézeres szemműtétekre?

A nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalati bázis és a hazánkban egyedülálló lézeres látásjavítás csúcstechnika alapján írásos garanciát vállalunk a kezelésinkre.

Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk tapasztalataink alapján. Előre megmondjuk Önnek, hogy hány dioptria javulást tudunk elérni, ha szervezete a szokásos módon reagál a kezelésre.

Egyetlen tényező van, amit sem több ezer kezelés tapasztalatának, sem a legkorszerűbb technikának a birtokában nem lehet előre megjósolni, ez pedig a gyógyulási folyamat szokásostól való esetleges eltérése. Ez az egyéni reakció azt jelenti, hogy a sejtek túlságosan "szorgalmasan" igyekeznek visszaállítani az eredeti (hibás) szaruhártya formát. Ennek a fokozott aktivitásnak következtében kisebb lehet a javulás a vártnál. Az egyéni reakciót az orvostudomány általában a páciens kockázataként kezeli.

A FOCUS MEDICAL orvosi garanciája keretében a kockázatot átvállaljuk: orvosi garanciánk életbe lép, ha az előre jelzettnél kisebb mértékű javulást sikerül csak elérnünk.

Egyszerű példával élve, ha valakinek 6 dioptria végleges javulást ígérünk, de csak 5 dioptriát sikerülne javítanunk, díjmentesen megismételjük a kezelést annak érdekében, hogy elérjük a várt látásjavulást.

Focus Medical garancia

Teljesen biztonságos a lézeres szemkezelés?

Az eddig elvégzett több mint 35 000 eredményes lézeres látásjavító kezelésünk és a nemzetközi tapasztalatok alapján állíthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló korszerű technológiával a műtétek teljesen biztonságosak.

A hagyományos LASIK műtétek során nagyon ritkán, de előfordulhatnak olyan szövődmények, amelyek ronthatják a látás élességét, ezért is döntöttünk a teljesen biztonságos femosecundumos technológia bevezetése mellett.

Mind a részletes szemvizsgálat során, mind a műtét előtt és alatt is számos olyan ellenőrzési módszert alkalmazunk, amely gyakorlatilag kizárja az emberi tévedést. A célszámítógépek irányította lézerek pedig fizikailag képtelenek a "tévedésre".

Lézeres szemműtét garancia

Milyen eredményre számíthatunk a lézeres szemkezelés után?

Alig van olyan orvosi beavatkozás, amelynek eredménye olyan nagy pontossággal előre tervezhető lenne, mint a lézeres látásjavító műtéteké. A Focus Medical évtizedes tapasztalata, több tízezer eredményes műtét, amit elvégeztünk és a világstatisztikai adatok alapján is nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy a lézeres kezelés eredményes, megszüntethetők illetve jelentősen csökkenthetők még a súlyos fénytörési hibák is.

A páciensek minden esetben élesebben látnak a lézeres korrekciós műtétek után, mint azt megelőzően.

Az eddigi tapasztalataink alapján mindazon páciensek, akiknél az alkalmassági vizsgálat során kizártuk a lézeres műtét eredményét befolyásoló egyéb betegségeket, pontosan részt vettek kontrolljainkon és megfogadták tanácsainkat, elégedettek a műtét eredményével. Erről minden leendő páciensünk személyesen győződhet meg az alkalmassági vizsgálat során, hiszen a vizsgálatokkal egy időben sokan érkeznek kontrollra. A műtéten túl lévő pácienseink mindig örömmel osztják meg tapasztalataikat a beavatkozás előtt állókkal.

Szemműtét után

Végleges a lézeres látáskorrekcióval elért látásjavulás?

A lézer egy nagyon finom átalakítást végez PRK műtét esetén a szaruhártya felszíni, VISUMAX kezelés esetén a szaruhártya felszín alatti rétegében. A szaruhártya "javítósejtjei" érzékelik ezt a változást és megpróbálják visszaállítani az eredeti helyzetet. Ez elsősorban a felszíni (PRK) kezelések során igaz, a felszíni javítósejtek aktívabbak.

A VISUMAX műtétek után ez az aktivitás csekély. Ezért van az, hogy a PRK műtétek után 12 hónapig kell kontrollra járni, hogy szemcseppekkel leküzdhessük a javító sejtek aktivitását, míg a VISUMAX műtétek után ez az időszak sokkal rövidebb. Ugyanígy, ez magyarázza azt is, hogy 4 dioptria felett a VISUMAX kezelést javasoljuk, mert a jó eredmény megtartása szempontjából fontos az alacsony "javítósejt-aktivitás".

Mindkét műtéti típusra igaz azonban, hogy a gyógyulási folyamat befejeződése után a javítósejtek elfogadják a változást és ezt az új, már éleslátást biztosító szaruhártya formát őrzik a külső behatások ellen, ezért az elért eredmény egy életre szól.

Felhívjuk a figyelmet, hogy semmilyen lézeres látásjavító eljárás nem előzi meg a szem öregedését, esetleges változását, megbetegedését, például idős korban a lézerrel kezelt páciensek is olvasószemüveg viselésére kényszerülnek. A távoli éles látás azonban jellemzően nem változik a gyógyulási időszak befejeződését követően.

Végleges látásjavítás

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet