FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Mi az a Rexon-Eye száraz szem kezelés?

A száraz szem szindróma sokaknak megnehezíti mindennapi életét. Hosszú ideig nem volt hatékony és tartós megoldás, de klinikánkon elérhető a prémium Rexon-Eye kezelés, ami egy tökéletes, non-invazív és tartós eljárás.

Ez a prémium kezelés a száraz szem minden típusára megoldást nyújt, hatásos mind az evaporatív típusú, mind a vizes fázis alultermelése miatti szemszárazság esetén.

Milyen előnyei vannak a Rexon-Eye kezelésnek?

A kezelés klinikailag bizonyítottan stabilizálja a könnyfilmet, fokozza a könnytermelést és javítja a száraz szem tüneteit a könnytermelésért felelős sejtek természetes regenerációja révén. A kezelés segíthet megállítani a Meibom-mirigyek sorvadását is. Ezek a mirigyek kulcsfontosságúak a könnyfilm stabilitásának megőrzésében, amely óvja látását és a szem egészségét. A kezelés javítja és fokozza a könnymirigyek természetes könnytermelő képességét, amely a szem hidratáltságához és egészségéhez szükséges. A Rexon-Eye terápia tartós, hosszan tartó előnyöket biztosít regeneráló tulajdonságainak köszönhetően. A kezelések után egy-másfél év tünetmentesség vagy a panaszok számottevő javulása várható. Ezt követően a kezelés ismételhető.

Hogyan működik a Rexon-Eye kezelés?

A Rexon-Eye egy nem invazív kezelés, amely az innovatív Quantum Molecular Resonance (QMR) elven működik.

Alacsony teljesítményű, nagyfrekvenciás elektromos mezők alkalmazásával stimulálja a könnytermelő rendszert és javítja az érintett mirigyszövetek aktivitását. Ez a frekvenciatartomány 4 és 16 MHz között mozog és megegyezik a biológiai szövetekben lévő molekuláris kötések rezgésével.

A kezelés serkenti az anyagcserét és a sejtek természetes regenerálódását a könnytermelő könnymirigyekben és a lipid termelő Meibom-mirigyekben, ez által növelve és javítva a természetes könny mennyiségét és minőségét. Újra egyensúlyba hozza a könnyfilmet, hogy a szem hidratált maradjon.

A teljes kezelést követően a regenerált mirigyek biztosítják a szem természetes könny- és lipidtermelését.

https://www.resono.it/wp-content/uploads/2021/10/Reid-at-al-2005.pdf

Rexon-Eye száraz szem kezelés

A Rexon-Eye kezelés menete

A Rexon-Eye kezelés egy speciális szemmaszkba épített kontaktelektródákkal történik, amelyet csukott szemekre kell felhelyezni.

Egy kezelés 20 percet vesz igénybe. Ezt az időt csukott szemmel, kellemesen, akár zenehallgatással is eltöltheti. Az egész kezelés kellemes és pihentető érzés. A kezelés során a páciens enyhe és kellemes hőérzetet érez a maszk alatti bőrterületen. Kezelés után 5-10 percig homályos látás előfordulhat.

A kezdeti kezelési protokoll 4, egyenként 20 perces kezelésből áll, egyhetes időközönként.

Számos oka van annak, hogy a betegek miért választják a Rexon-Eye száraz szem kezelést:

  • A terápia hosszú távú előnyöket biztosít a páciens számára, amely jellemzően közvetlenül a kezelés után kezdődik.
  • A terápia eredményes a száraz szem szindrómák minden típusánál, mind az evaporatív, mind a vízhiányos eredetű betegségeknél.
  • Serkenti a sejtek anyagcseréjét és természetes regenerálódását, hosszú távú eredményeket biztosítva.
  • A 20 perces kezelés nagyon kényelmes és hatékony módja a száraz szemproblémák megoldásának.

Rexon-Eye száraz szem kezelés

Gyakori kérdések a Rexon-Eye száraz szem kezeléssel kapcsolatban

Mennyi idő alatt hat a Rexon-Eye kezelés?

A Rexon-Eye száraz szem kezelés a könnymirigyek és a Meibom-mirigyek sejtjeit regenerálja, serkenti az egészséges könnytermelést. Ez a természetes regenerációs folyamat időbe telik és a kezelés után is folytatódik. A betegek kezelésre adott válaszát egyéni változékonyság jellemzi. A szemszárazság tünetei általában az utolsó kezelés végétől számítva 4-6 hét múlva érik el a hatás csúcsát. Néhány betegnél már egy kezelés után javulnak a száraz szem tünetei, másoknak pedig tovább kell várniuk, amíg a kezelés beindítja a természetes regenerációs folyamatot.

Hány Rexon-Eye száraz szem kezelésre van szükségem?

A kezelések a beteg szemszárazság-betegségének súlyosságától függenek. A kezdeti kezelési protokoll 4 kezelés 4 héten keresztül, ami sok beteg számára megkönnyebbülést jelent. Kollégánk a kezelés után 4-6 héttel újra felméri szeme állapotát, és további kezelési tervet javasol az eredmények megőrzése érdekében, ha szükséges.

Mennyire tartós a Rexon-Eye kezelés?

Kimutatták, hogy a száraz szem tünetek akár 18 hónapig is enyhülnek. A betegeknek általában 3-6 havonta van szükségük a kezelésre, de kollégánk figyelemmel kíséri állapotát, kezelési tervet készít Önnek a szemszárazság súlyosságától függően. Egyéni adottságok függvényében csak a tünetek részleges javulása várható.

Kinek nem javasolt a Rexon-Eye kezelés?

A kezelés nem javasolt várandós kismamáknál, gyermekeknél, onkológiai kezelés alatt álló pácienseknél, valamint aktívan működő implantátumok estében (pl.: pacemaker, hallókészülék).

Inaktív implantátumok esetén a kezelés lehetséges (pl.: protézisek) és természetesen, ha az aktív implantátum ideiglenesen eltávolítható (pl.: hallókészülék), akkor elvégezhető a terápia.

Ha további kérdése van, amire nem kapott választ honlapunkon, vagy vizsgálati időpontot szeretne egyeztetni, akkor kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1/450-3333-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@focusmed.hu címre!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet