VISUMAX: A tökéletes látásélmény

Megérkezett a világ legfejlettebb látásjavító lézere, a VisuMax!
VISUMAX kezelések most bevezető áron!

VISUMAX: a látásjavítás legújabb generációja!

A Focus Medical mindig is élen járt a lézeres szemkezelés legújabb fejlesztéséinek bevezetésében. Közel 15 éve elsőként vezette be a FEMTO műtétet hazánkban, leváltva ezzel az idejét múlt, szövődményes LASIK technikát. Az elmúlt években minden más nagyobb klinika követte a Focus Medical által kijelölt utat a FEMTO alkalmazásában.

A fejlődés következő lépcsője a VISUMAX kezelés. A német Zeiss gyár legújabb lézere, a VisuMax a jelenleg elérhető legkíméletesebb, legbiztonságosabb kezelést teszi lehetővé, mely az eddigi lézerkezeléseknél gyorsabb, pontosabb és természetesen fájdalommentes.

Miért jobb a VISUMAX, mint a hagyományos FEMTO kezelés?

Háromszor pontosabb, nyolcszor gyorsabb, összehasonlíthatatlanul kíméletesebb!

A lézerberendezés ugyanis úgy végzi el a fénytörési hibák korrekciójához szükséges első lépést, hogy egyáltalán nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad, olyan pontossággal, amire a korábbi lézerek nem voltak képesek.

Az alacsony energiájú lézer másodpercenként 520.000 lézerimpulzust bocsájt ki, a FEMTO eljárás során használt lézer 60.000 impulzusával szemben. A VisuMax-szal a teljes kezelési idő az eddigiek kétharmadára csökken, mert nem csak a lézer működési ideje, de az előkészítő lépések is rövidebbek.

A VisuMax még azokon is tud segíteni, akik eddig nem voltak alkalmasak a lézerkezelésre!

A lézer annyira precíz és kíméletes, hogy mindazok, akik a más típusú kezelések alatt a szemnyomás megnövekedésének veszélye miatt korábban nem voltak alkalmasak a fájdalomentes két lézeres szemkezelésre, most már részesülhetnek a tökéletes éles látás élményéből.

Kiknek javasolhatók a VISUMAX lézerkezelések?

Szinte mindenkinek, akik szemüveggel vagy kontaktlencsével korrigálható rövidlátással, távollátással, asztigmiával vagy presbyopiával (olvasószemüveggel) küzdenek. A VISUMAX kezelések (VISUMAX, VISUMAX HD, VISUMAX LBV) a korábbiakhoz képest többek számára teszik elérhetővé a lézeres szemműtétet, de természetesen ezen kezeléseket is alapos orvosi alkalmassági vizsgálat előzi meg.

A legfejlettebb VISUMAX lézerkezelések, most kedvezményesen!

A VISUMAX kezelések most jelentős árelőnnyel vehetők igénybe, orvosi garanciával!

Áraink egy szem kezelésére vonatkoznak Listaár Jelenlegi kedvezményes ár
VISUMAX kezelés hullámfront mérés alapján 350.000,-Ft 299.000,- Ft
VISUMAX HD kezelés hullámfront és topográfiás elemzés alapján 400.000,-Ft 349.000,- Ft
VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés (PRESBYOND) 450.000,-Ft 379.000,- Ft

Részletfizetési lehetőség - 0% kamattal!

Ha Ön most csak a PRK kezelés árát tudja kifizetni, lehetősége van a korszerűbb kezelést választania. A PRK kezelés árával megegyező kezdőbefizetés esetén akár választhatja a VISUMAX, VISUMAX HD vagy VISUMAX LBV kezeléseinket is 12 havi kamatmentes részletfizetéssel.

Kezelés Kezelés napján fizetendő Havi részletek
VISUMAX kezelés 179.000,- Ft 12 x 10.000,- Ft
VISUMAX HD kezelés 179.000,- Ft 12 x 14.167,- Ft
VISUMAX LBV kezelés 179.000,- Ft 12 x 16.667,- Ft

Részletes árlistánkat és további részletfizetési lehetőségeket itt talál: http://www.focusmed.hu/arlista.html

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!