VISUMAX: A tökéletes látásélmény

Megérkezett a világ egyik legfejlettebb látásjavító lézere, a VisuMax!
VISUMAX kezelések most bevezető áron!

VISUMAX: a lézeres szemműtétek csúcstechnológiája!

A Focus Medical mindig is élen járt a lézeres szemkezelés legújabb fejlesztéséinek bevezetésében. Közel 15 éve elsőként vezette be a FEMTO műtétet hazánkban, leváltva ezzel az idejét múlt, mechanikus rezgő késes LASIK technikát. Az elmúlt években minden más nagyobb klinika követte a Focus Medical által kijelölt utat a FEMTO alkalmazásában.

A fejlődés következő lépcsője a VISUMAX kezelés. A német Zeiss gyár legújabb femtoszekundumos lézere, a VisuMax, a Központunkban elérhető legkíméletesebb, legbiztonságosabb kezelést teszi lehetővé, mely az eddigi lézerkezeléseinknél gyorsabb, pontosabb és természetesen fájdalommentes.

Miért jobb a VISUMAX, mint a hagyományos FEMTO kezelésünk??

Háromszor pontosabb, nyolcszor gyorsabb, összehasonlíthatatlanul kíméletesebb!

A lézerberendezés ugyanis úgy végzi el a fénytörési hibák korrekciójához szükséges első lépést, hogy egyáltalán nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad, olyan pontossággal, amire a korábbi lézerek nem voltak képesek.

Az alacsony energiájú lézer másodpercenként 520.000 lézerimpulzust bocsájt ki, a FEMTO eljárás során használt lézer 60.000 impulzusával szemben. A VisuMax-szal a teljes kezelési idő az eddigiek kétharmadára csökken, mert nem csak a lézer működési ideje, de az előkészítő lépések is rövidebbek.

A VisuMax még azokon is tud segíteni, akik eddig nem voltak alkalmasak a lézerkezelésre!

A lézer annyira precíz és kíméletes, hogy mindazok, akik a más típusú kezelések alatt a szemnyomás megnövekedésének veszélye miatt korábban nem voltak alkalmasak a fájdalomentes két lézeres szemkezelésre, most már részesülhetnek a tökéletes éles látás élményéből.

Kiknek javasolhatók a VISUMAX lézerkezelések?

Szinte mindenkinek, akik szemüveggel vagy kontaktlencsével korrigálható rövidlátással, távollátással, asztigmiával vagy presbyopiával (olvasószemüveggel) küzdenek. A VISUMAX kezelések (VISUMAX, VISUMAX HD, VISUMAX LBV) a korábbiakhoz képest többek számára teszik elérhetővé a lézeres szemműtétet, de természetesen ezen kezeléseket is alapos orvosi alkalmassági vizsgálat előzi meg.

A legfejlettebb VISUMAX lézerkezelések, most kedvezményesen!

A VISUMAX kezelések most jelentős árelőnnyel vehetők igénybe, orvosi garanciával!

Áraink egy szem kezelésére vonatkoznak Listaár Jelenlegi kedvezményes ár
VISUMAX kezelés hullámfront mérés alapján 350.000,-Ft 299.000,- Ft
VISUMAX HD kezelés hullámfront és topográfiás elemzés alapján 400.000,-Ft 349.000,- Ft
VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés (PRESBYOND) 450.000,-Ft 379.000,- Ft

Részletfizetési lehetőség - 0% kamattal!

Ha Ön most csak a PRK kezelés árát tudja kifizetni, lehetősége van a korszerűbb kezelést választania. A PRK kezelés árával megegyező kezdőbefizetés esetén akár választhatja a VISUMAX, VISUMAX HD vagy VISUMAX LBV kezeléseinket is 12 havi kamatmentes részletfizetéssel.

Kezelés Kezelés napján fizetendő Havi részletek
VISUMAX kezelés 179.000,- Ft 12 x 10.000,- Ft
VISUMAX HD kezelés 179.000,- Ft 12 x 14.167,- Ft
VISUMAX LBV kezelés 179.000,- Ft 12 x 16.667,- Ft

Részletes árlistánkat és további részletfizetési lehetőségeket itt talál: http://www.focusmed.hu/arlista.html

10 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Több, mint 48 000 eredményes lézeres szemműtét nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalatával és a legkorszerűbb lézertechnológiákkal állunk pácienseink rendelkezésére, akik a műtét után azonnal élvezhetik az éles látás örömét.

Kimagasló szakértelem

A világon az első FEMTO kezelést klinikánk végezte, azzal a lézertechnológiával, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb lézeres szemműtét technológiák meghonosításában.

Több mint két évtizedes tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta. Orvosaink több, mint két évtizede dolgoznak a lézeres látásjavítás területén.

Prémium lézeres szemműtétek

Klinikánk a legmagasabb színvonalú lézeres látásjavításra specializálódott, hogy Önnek ne kelljen a jövőben sem a szemüveggel, sem a kontaktlencsével bajlódnia, szabadon élvezhesse a gondtalan éles látás örömét.

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk. Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk.

Egyedülálló lézerpark

Klinikánkon a legmodernebb lézerberendezések érhetők el, így a Zeiss gyár legújabb femtosecundumos lézere: a VisuMax. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. A Focus Medical az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

A néhány perces lézeres szemműtét jelentős javulást jelent a mindennapi életben. Pácienseink megszabadulhatnak minden kötöttségtől, ami a szemüveg és a kontaktlencse viselésével jár a mindennapok során.

Nálunk Ön van a fókuszban!

Az egyéni adottságokat, igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki pácienseink személyre szabott kezelési tervét. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk hatékony megoldást nyújtani.

Barátságos környezet

Pácienseinket családias hangulat, szakértő személyzet, figyelmes gondoskodás és magas színvonalú kiszolgálás várja! Gyönyörű környezetben, a Margitszigeten!

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!