A Focus Medical lézerklinika elérhetőségei

Klinikánk a jelenlegi járványügyi szabályok betartása mellett zavartalanul működik. Lézeres látásjavító és szürkehályog műtéteink nem maradnak el!

Focus Medical – Margitsziget

Cím: 1007 Budapest-Margitsziget, Thermal Margaret Island Ensana Health Spa Hotel 1. emelet (volt Danubius Thermal Hotel)
Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy központunkban csak előjegyzés alapján fogadjuk pácienseinket. Időpontot az alábbi elérhetőségeken tudnak egyeztetni.
Telefon: 1/450-3333
Mobil: 20/450-3333, 30/450-3333
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-16:30
Szombat: 8:00-16:00
E-mail: ugyfelszolgalat@focusmed.hu

Focus Medical – Nyugati

Cím: 1132 Budapest, Nyugati tér 5. (1. emelet 3., 28-as kapucsengő)
Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy központunkban csak előjegyzés alapján fogadjuk pácienseinket. Időpontot az alábbi elérhetőségeken tudnak egyeztetni.
Telefon: 1/450-3333
Mobil: 20/450-3333, 30/450-3333
Nyitva tartás:
Hétfő- Péntek: 8:00-16:30
E-mail: ugyfelszolgalat@focusmed.hu


Hogyan juthat el hozzánk?

Focus Medical - Margitsziget

Klinikánk a Margitszigeten a Thermal Margaret Island Ensana Health Spa Hotel (volt Danubius Thermal Hotel) első emeletén található.

A Margitszigeten közlekedő 26-os autóbuszról a "Szállodák" megállónál kell leszállni és onnan pár perc sétával érhetik el a Thermal Hotel bejáratát.

Gépkocsival:
Autóval érkezőknek fontos tudni, hogy a Margitszigetre - speciális behajtási engedély nélkül - csak az Árpád híd margitszigeti leágazásánál hajthatnak be, onnan balra tartva a sorompón áthaladva juthatnak el vagy a Thermal Hotel főbejárata melletti pakolóba, vagy a Nagyréttel szembeni, a Thermal Hotel SPA bejáratánál található parkolóba.

Focus Medical - Nyugati

Nyugati téri klinikánk a Váci út és a Szent István körút találkozásánál található, közvetlen az MKB Bank jobb oldalán. Gépkocsival érkezőknek javasoljuk, hogy a Westend bevásárlóközpont parkolóit használják.

Online ügyfélszolgálat

Ha kérdése nem kapott választ honlapunkon, illetve az itt kapott választ nem találta kielégítőnek, fogalmazza meg problémáját az alábbi szövegmezők kitöltésével. Az üzenet eljut ügyfélszolgálati munkatársunkhoz, aki rövid időn belül eljutattja az Ön számára az illetékes munkatárs instrukciói, vagy saját tapasztalatai alapján megfogalmazott válaszát!

Kérdés, probléma megfogalmazása*:
Név*:
Telefon*:
E-mail*:

*-gal jeölt mezők kitöltése kötelező!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet