Brad Pitt és Courteney Cox is lézer alá feküdt

Nem, nem a két sztár egy új, közös akciófilmjéről beszélünk! Amit mindkét színész bevállalt, nem más, mint az éles látásukat visszaadó lézeres szemkezelés. 

Brad Pitt fő problémája nem az volt, hogy nem látja csinos partnernőit a filmforgatásokon, hanem sokkal inkább az, hogy úgy érezte, a szemüveg és a kontaktlencse akadályozza a különböző karakterek megformálásában. Gondoljunk bele, milyen is lett volna a szemüveges Aldo Raine a Becstelen brigantykban, vagy hogy mutatott volna a harckocsiban kontaktlencsét keresgélő Don Collier őrmester a Haragban?

Brad Pitt nem az egyedüli színész, aki a lézeres szemműtét mellett döntött. A Jóbarátok című sorozat Monicájának, Courteney Coxnak is meggyűlt a baja a rossz látásával. Bár a nagyon is népszerű sorozatban a szemproblémái hozták össze a sármos Dr. Richard Burkkel (Tom Selleck), a valóságban szerelem helyett inkább problémákat okozott neki a szeme. Alig látott szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. Segédeszközök nélkül nem tudta elolvasni a szövegkönyvet, a súgókártyákat, sőt még a saját sorozatbeli partnereit is nehezen ismerte fel, ha nem volt rajta szemüveg. Ez persze a színészeknek nem ideális megoldás – ahogy azt Brad Pitt is gondolta –, viszont Courteney képtelen volt folyamatosan kontaktlencsét viselni. Így végül a színésznő is befeküdt a lézer alá, és azóta is profitál a lencsementes, igéző tekintetéből.

Miért a lézeres szemműtétet választják a hollywoodi sztárok?

Miért a lézeres szemműtétet választják a hollywoodi sztárok?

A sokat foglalkoztatott és népszerű színészeknek általában nincs sok ideje lábadozni, hisz van, hogy egyszerre két helyen is forgatnak. A lézeres szemműtét viszont teljesen kielégítő megoldás lehet az elfoglalt hírességeknek, mivel maga a kezelés nagyon gyors és a lábadozási idő is rövid.

Ráadásul a közhiedelemmel ellentétben a lézeres látásjavítás teljesen fájdalommentes. A kontaktlencse viselés következtében kialakult szemgyulladás például sokkal több kellemetlenséget tud okozni, mint egy lézeres szemműtét.

A sztároknak ezen kívül még az is fontos, hogy ha gálaruhában állnak egy díjátadón, és épp köszönőbeszédet készülnek mondani, ne kelljen elrontaniuk a megjelenésüket egy sebtiben magukra rántott olvasószemüveggel.

De nem csak Amerika és Hollywood csillagai választják előszeretettel a lencsék helyett a lézeres látásjavítást. Hazánkban is egyre többen választják ezt a megbízható, gyors és precíz megoldást: például lézerrel műttette a szemét Metzker Viktória, Südi Iringó vagy éppen a válogatott kézilabdázó Ancsin Gábor is.

10 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Több, mint 48 000 eredményes lézeres szemműtét nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalatával és a legkorszerűbb lézertechnológiákkal állunk pácienseink rendelkezésére, akik a műtét után azonnal élvezhetik az éles látás örömét.

Kimagasló szakértelem

A világon az első FEMTO kezelést klinikánk végezte, azzal a lézertechnológiával, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb lézeres szemműtét technológiák meghonosításában.

Több mint két évtizedes tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta. Orvosaink több, mint két évtizede dolgoznak a lézeres látásjavítás területén.

Prémium lézeres szemműtétek

Klinikánk a legmagasabb színvonalú lézeres látásjavításra specializálódott, hogy Önnek ne kelljen a jövőben sem a szemüveggel, sem a kontaktlencsével bajlódnia, szabadon élvezhesse a gondtalan éles látás örömét.

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk. Az első vizsgálat során megállapítjuk, sőt egyértelműen írásba is adjuk, milyen mértékű látásjavulásra számítunk.

Egyedülálló lézerpark

Klinikánkon a legmodernebb lézerberendezések érhetők el, így a Zeiss gyár legújabb femtosecundumos lézere: a VisuMax. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. A Focus Medical az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

A néhány perces lézeres szemműtét jelentős javulást jelent a mindennapi életben. Pácienseink megszabadulhatnak minden kötöttségtől, ami a szemüveg és a kontaktlencse viselésével jár a mindennapok során.

Nálunk Ön van a fókuszban!

Az egyéni adottságokat, igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki pácienseink személyre szabott kezelési tervét. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk hatékony megoldást nyújtani.

Barátságos környezet

Pácienseinket családias hangulat, szakértő személyzet, figyelmes gondoskodás és magas színvonalú kiszolgálás várja! Gyönyörű környezetben, a Margitszigeten!

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!