Brad Pitt és Courteney Cox is lézer alá feküdt

Nem, nem a két sztár egy új, közös akciófilmjéről beszélünk! Amit mindkét színész bevállalt, nem más, mint az éles látásukat visszaadó lézeres szemkezelés. 

Brad Pitt fő problémája nem az volt, hogy nem látja csinos partnernőit a filmforgatásokon, hanem sokkal inkább az, hogy úgy érezte, a szemüveg és a kontaktlencse akadályozza a különböző karakterek megformálásában. Gondoljunk bele, milyen is lett volna a szemüveges Aldo Raine a Becstelen brigantykban, vagy hogy mutatott volna a harckocsiban kontaktlencsét keresgélő Don Collier őrmester a Haragban?

Brad Pitt nem az egyedüli színész, aki a lézeres szemműtét mellett döntött. A Jóbarátok című sorozat Monicájának, Courteney Coxnak is meggyűlt a baja a rossz látásával. Bár a nagyon is népszerű sorozatban a szemproblémái hozták össze a sármos Dr. Richard Burkkel (Tom Selleck), a valóságban szerelem helyett inkább problémákat okozott neki a szeme. Alig látott szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. Segédeszközök nélkül nem tudta elolvasni a szövegkönyvet, a súgókártyákat, sőt még a saját sorozatbeli partnereit is nehezen ismerte fel, ha nem volt rajta szemüveg. Ez persze a színészeknek nem ideális megoldás – ahogy azt Brad Pitt is gondolta –, viszont Courteney képtelen volt folyamatosan kontaktlencsét viselni. Így végül a színésznő is befeküdt a lézer alá, és azóta is profitál a lencsementes, igéző tekintetéből.

Miért a lézeres szemműtétet választják a hollywoodi sztárok?

Miért a lézeres szemműtétet választják a hollywoodi sztárok?

A sokat foglalkoztatott és népszerű színészeknek általában nincs sok ideje lábadozni, hisz van, hogy egyszerre két helyen is forgatnak. A lézeres szemműtét viszont teljesen kielégítő megoldás lehet az elfoglalt hírességeknek, mivel maga a kezelés nagyon gyors és a lábadozási idő is rövid.

Ráadásul a közhiedelemmel ellentétben a lézeres látásjavítás teljesen fájdalommentes. A kontaktlencse viselés következtében kialakult szemgyulladás például sokkal több kellemetlenséget tud okozni, mint egy lézeres szemműtét.

A sztároknak ezen kívül még az is fontos, hogy ha gálaruhában állnak egy díjátadón, és épp köszönőbeszédet készülnek mondani, ne kelljen elrontaniuk a megjelenésüket egy sebtiben magukra rántott olvasószemüveggel.

De nem csak Amerika és Hollywood csillagai választják előszeretettel a lencsék helyett a lézeres látásjavítást. Hazánkban is egyre többen választják ezt a megbízható, gyors és precíz megoldást: például lézerrel műttette a szemét Metzker Viktória, Südi Iringó vagy éppen a válogatott kézilabdázó Ancsin Gábor is.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!