Brad Pitt és Courteney Cox is lézer alá feküdt

Nem, nem a két sztár egy új, közös akciófilmjéről beszélünk! Amit mindkét színész bevállalt, nem más, mint az éles látásukat visszaadó lézeres szemkezelés. 

Brad Pitt fő problémája nem az volt, hogy nem látja csinos partnernőit a filmforgatásokon, hanem sokkal inkább az, hogy úgy érezte, a szemüveg és a kontaktlencse akadályozza a különböző karakterek megformálásában. Gondoljunk bele, milyen is lett volna a szemüveges Aldo Raine a Becstelen brigantykban, vagy hogy mutatott volna a harckocsiban kontaktlencsét keresgélő Don Collier őrmester a Haragban?

Brad Pitt nem az egyedüli színész, aki a lézeres szemműtét mellett döntött. A Jóbarátok című sorozat Monicájának, Courteney Coxnak is meggyűlt a baja a rossz látásával. Bár a nagyon is népszerű sorozatban a szemproblémái hozták össze a sármos Dr. Richard Burkkel (Tom Selleck), a valóságban szerelem helyett inkább problémákat okozott neki a szeme. Alig látott szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. Segédeszközök nélkül nem tudta elolvasni a szövegkönyvet, a súgókártyákat, sőt még a saját sorozatbeli partnereit is nehezen ismerte fel, ha nem volt rajta szemüveg. Ez persze a színészeknek nem ideális megoldás – ahogy azt Brad Pitt is gondolta –, viszont Courteney képtelen volt folyamatosan kontaktlencsét viselni. Így végül a színésznő is befeküdt a lézer alá, és azóta is profitál a lencsementes, igéző tekintetéből.

Miért a lézeres szemműtétet választják a hollywoodi sztárok?

Miért a lézeres szemműtétet választják a hollywoodi sztárok?

A sokat foglalkoztatott és népszerű színészeknek általában nincs sok ideje lábadozni, hisz van, hogy egyszerre két helyen is forgatnak. A lézeres szemműtét viszont teljesen kielégítő megoldás lehet az elfoglalt hírességeknek, mivel maga a kezelés nagyon gyors és a lábadozási idő is rövid.

Ráadásul a közhiedelemmel ellentétben a lézeres látásjavítás teljesen fájdalommentes. A kontaktlencse viselés következtében kialakult szemgyulladás például sokkal több kellemetlenséget tud okozni, mint egy lézeres szemműtét.

A sztároknak ezen kívül még az is fontos, hogy ha gálaruhában állnak egy díjátadón, és épp köszönőbeszédet készülnek mondani, ne kelljen elrontaniuk a megjelenésüket egy sebtiben magukra rántott olvasószemüveggel.

De nem csak Amerika és Hollywood csillagai választják előszeretettel a lencsék helyett a lézeres látásjavítást. Hazánkban is egyre többen választják ezt a megbízható, gyors és precíz megoldást: például lézerrel műttette a szemét Metzker Viktória, Südi Iringó vagy éppen a válogatott kézilabdázó Ancsin Gábor is.

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet