FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Hogyan kell használni a szemcseppet?

Minden lézeres szemműtét után kétféle szemcseppet kell használnia a pácienseknek. Az egyik a gyulladáscsökkentő szemcsepp, a másik pedig műkönny. Mindkettő használatára szükség van a tökéletes eredményhez. A cseppentések gyakoriságáról minden fontos információt személyesen elmondunk Önnek, ugyanis a lézerkezelés fajtájától függ, milyen gyakorisággal és mennyi ideig kell a szemcseppet alkalmaznia.

Abban viszont, hogy hogyan kell a szemcseppet használni, egy kis videóval szeretnénk a segítségére lenni.

A fertőzések elkerülése végett kiemelten fontos, hogy minden cseppentés előtt szappannal mosson kezet. Első használatkor távolítsa el a rögzítőgyűrűt a szemcsepp tubusáról, hogy a későbbiekben nehogy kellemetlenséget okozzon, ha lepottyan. Fogja határozottan az egyik kezébe a szemcseppet. Hajtsa hátra a fejét. Ha kényelmesebb úgy, dőljön le egy kanapéra, vagy támassza a hátát egy szék támlájának. A másik kezének mutató ujjával húzza le gyengéden az alsó szemhéját, közben nézzen felfelé. Vigyázzon, a szeméhez ne érjen hozzá, csak a külső szemhéjához! Közelítse a szemcseppet az így előkészített szeméhez. Továbbra is nézzen felfelé, és cseppentsen egy cseppet a lehúzott szemhéj alatti árokba. Elegendő egyetlen csepp! Figyelem! A tartály nem érhet a szeméhez, sem semmi máshoz! Pár másodpercig tartsa becsukva ezt a szemét, majd pislogjon párat, ezzel segít, hogy teljesen eloszoljon a szemcsepp. Az egyik szeme készen is van, most ismételje megy ugyanezt a másik szemével!

Kérdés esetén hívjon bennünket! 06-1-450-3333

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet