FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Kováts Kriszta szemműtétje

„Annyira jó, hogy felmegyek a színpadra, és látok mindent magam körül!”

Kováts Kriszta színművészként, énekesként és rendezőként is mindig a legjobbra törekszik a munkája során, és a lézeres szemműtét kapcsán is ezt várta el az őt kezelő klinikától: a legjobbat nyújtsa számára mindenből.

Kováts Kriszta szemműtétje a Focus Medicalban
(fotó: Kalmár Mádhava)

A Jászai Mari-díjas művésznő hangja sokak számára ismerős, hiszen generációk ismerték meg Evitaként, vagy az István, a király rockopera Gizellájaként, vagy a Jézus Krisztus szuperszár Mária Magdolnájaként, hogy csak párat említsünk az ikonikussá vált szerepeiből. Legutóbbi musicalszerepe pedig a hatalmas sikert aratott Mamma mia! Donnája volt. És akkor a dalait vagy a prózai szerepeit még nem is említettük…

Kováts Krisztának kamaszkora óta fokozatosan egyre inkább romlott a rövidlátása, mínusz fél dioptriáról közel mínusz 5-ös dioptriáig. Látásromlása és az ezzel járó mindennapos nyűgök, szemüveg cserék, kontaktlencse ki- és betevések nagy mértékben megnehezítették mind a munkáját, mind pedig szabadidős tevékenységeit.

Bencze Ilona szintén Jászai Mari-díjas művész buzdítására kezdett el Kriszta a lézeres szemműtéten gondolkodni. Kolléganője már évekkel ezelőtt átesett egy lézerkezelésen, és azóta olyan mértékben javult az életminősége és lettek könnyebbek a mindennapjai, hogy csak ajánlani tudta Krisztának a műtétet.

A Focus Medicalban Dr. Fodor Erzsébet, a klinika intézetvezető főorvosa végezte el az alkalmassági vizsgálatokat, majd a legkíméletesebb megoldást nyújtó Visumax HD kezelést javasolta.

„Az egész műtét nem tartott tovább öt percnél.” – mondja Kováts Kriszta a videóban, melyben a műtétről mesél. „Mondták, hogy üljek fel, utána kimehetek a férjemhez. Picit – úgy tudnék fogalmazni, hogy – vizenyős volt minden, de láttam nagyon jól. Korábban nem láttam volna ilyen jól, hogy a férjem ott ül nagyon messze tőlem a váróban!”

A művésznő alig várja, hogy mehessen úszni, akár uszodába, akár nyáron majd a tengerre és búvárkodás közben láthassa a halakat.

Sokat gondolkodott, hogy elvégeztesse-e a műtétet, de most, hogy már túlvan rajta, és élvezi az éles és tiszta látás minden örömét, mindenkit csak bátorítani tud, hogy ha lehetősége van rá, vágjon bele!

Kép forrása: https://szinhaz.hu/2017/12/14/kovats_kriszta_az_erto_kozonseg_nagyon_feldobja_az_embert

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet