FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Miért fontos kisiskolás korban a szemészeti vizsgálat?

Már nagyban zajlik az oktatás, és a kis elsősök is megszokták az iskola légkörét, még ha egyelőre nem is teljesen tudnak alkalmazkodni az óvodához képest teljesen új intézményi követelményekhez. Ahogy előre haladunk a tanévben, egyre több kisgyerek panaszkodik fejfájásra, szédülésre, esetleg hányingerre tanulás közben. Ha emellett azt vesszük észre, hogy még hunyorog is, és bizonytalanul olvas, akkor bizony irány a szemészet!

A kisgyerekek még úgy fogadják el a világot, ahogy azt tapasztalni vélik, emiatt nem is szólnak szüleiknek, ha valamit homályosan látnak. A szülő mindössze annyiról értesül, hogy csemetéje nem olvas jól, romlanak az eredményei, elvesztette a tanulás iránti kedvét. Pedig előfordulhat, hogy a problémák hátterében csupán annyi áll, hogy a gyerek nem lát jól és a megfelelő szemüveg felírásával már meg is oldódhat a helyzet. Különösen akkor szükséges a rendszeres szemészeti vizsgálat, ha maguk a szülők is szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek. Általában amint kezelve van a gyermek szemének fénytörési hibája, máris visszanyeri tanulási kedvét, hiszen rögtön fel tudja venni társaival a tempót, nem marad le és könnyen végez feladataival.

Miért fontos kisiskolás korban a szemészeti vizsgálat?

Ha piros, vagy nagyon könnyezik gyermekünk szeme, valószínűleg valami irritálja. Vagy idegen anyag kerülhetett a szemébe, ami felsértette a szaruhártyáját és emiatt fájdalmat is érezhet, vagy esetleg más betolakodóval, vírussal, baktériummal állunk szemben. Ilyen esetben minden bizonnyal egy szemcsepp hatékony segítséget jelenthet és pár napon belül enyhíti a tüneteket. Nagyon fontos azonban, hogy ne saját szakállra válasszunk a patikák vény nélkül vásárolható termékeiből, hanem kérjük ki szakorvos segítségét és útmutatását.

Figyeljünk oda tehát gyermekünkre, mert előfordulhat, hogy az olvasási problémái mögött sokkal inkább szemészeti gondok húzódnak meg!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet