NO-TOUCH: Focusban az érintésmentesség

NO-TOUCH Focusban az érintésmentesség

Akik nem szeretnek a szemükhöz nyúlni így kontaktlencse helyett kizárólag csak szemüveget tudnak viselni és a lézeres szemműtét gondolatától is idegenkednek, nekik fejlesztették ki a NO-TOUCH érintésmentes lézeres szemműtétet, ami már a Focus Medicalban is elérhető.

100% lézer-érintés nélkül

A Focus Medical Látásjavító Központ legújabb szolgáltatása a NO-TOUCH érintésmentes lézeres szemműtét. A technológia és eljárás legfontosabb előnye, hogy a beavatkozás kizárólag lézerrel, a szem fizikai érintése nélkül történik, a szaruhártya felszínén. A lézer egy lépésben végzi el a hámeltávolítást és a fénytörési hiba kezelését. Hagyományos PRK eljárásban a hámeltávolítás mechnikai eszköz használatával történik.

Német precizitás és magasfokú biztonság

Erre a lézeres szemműtétre a német tervezésű és gyártású Schwind Amaris SmartPulse lézert alkalmazzuk, ez az eljárás a felszíni lézerkezelések legújabb generációja: a legnagyobb tapasztalatot ötvözi a modern technikával. Kiszámítható, gyors és lézerpontos.

A lézer multidimenziós szemkövetővel rendelkezik így a kezelés során ezredmilliméter pontossággal, több dimenzióban követi és aktívan kompenzálja a szem akaratlan mozgását, illetve érzékeli a pupilla méretének változását. Ennek köszönhetően a lézer pontosan ott hat, ahol az ideális korrekció érdekében szükséges. A csúcstechnológia eredménye a tökéletes egyensúly a nagy sebesség és a pontosság között.

Fájdalommentes és gyors megoldás

A NO-TOUCH kezelés teljesen fájdalommentes, maga a kezelés csak néhány percet vesz igénybe és a gyógyulási idő is kevesebb kellemetlenséggel jár, mint a hagyományos PRK-kezelések után.

A hámsejtek 2–3 nap alatt begyógyulnak, ez idő alatt fényérzékenység, idegentest érzés előfordulhat. De mivel az érintésmentes lézeres látásjavítás a hagyományos PRK kezeléshez képest kíméletesebben távolítja el a hámot, ezért a gyógyulás is kevesebb kellemetlenséggel jár. A kezelést követő 7-10 nap után már dolgozhat, autót vezethet, olvashat, 7 nap után a kardio típusú edzés is megengedett.

Kinek ajánljuk a NO-TOUCH kezelést?

A NO-TOUCH lézeres látásjavító kezelést olyan fiatal, rövidlátó, mínuszos szemüveget viselő pácienseinknek javasoljuk, akik elmúltak 18, de még nem múltak el 40 évesek. Illetve azok számára remek választási lehetőség, akiknek vékony a szaruhártyájuk, nem szeretnének lebenyes eljárást és azt sem szeretnék, ha bárki is a szemükhöz érjen. A kezelés biztonságos, egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe.

A NO-TOUCH kezelés előnyei

  • A lézer intelligens rendszerének köszönhetően a lézerkezelés gyorsabb és pontosabb, mint a hagyományos PRK eljárás,
  • a lézer ott, és csak ott távolítja el a hámot, ahol szükséges, sima és homogén kezelési felületet garantál így készíti elő a legoptimálisabb felületet a dioptria korrekciójához,
  • a gyógyulási folyamat gyorsabb, komfortosabb és a kívánt látásélesség is hamarabb érhető el, mint a hagyományos PRK kezelésnél,
  • elvégezhető vékony szaruhártya, vagy egyes szaruhártya betegségek esetén is.

Pénztárcakímélő árak és részletfizetés

A NO-TOUCH látásjavító kezelést a fiatal felnőtt korosztály számára könnyen elérhetővé tették.

A NO-TOUCH lézeres szemműtétet most 102.000.-Ft kedvezménnyel vehető igénybe.

A Focus Medical Látásjavító Központban részletfizetésre is van lehetőség, így fix havi kiadással lehet kalkulálni. A kezelés akár már 17.500,-Ft/hó/szem(12 hónapon át) is elérhető. Ez a konstrukció így, szemmel láthatólag nagyon költséghatékony és pénztárcabarát.

Amennyiben a NO-TOUCH kezelés felkeltette érdeklődését, jelentkezzen online kedvezményes alkalmassági vizsgálatra!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet