FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Öt felfedezni való látványosság, ha a Margitszigetre jössz!

Akár alkalmassági vizsgálatra, akár kontroll vizsgálatra jössz hozzánk, érdemes ezeket a látnivalókat a programodba illesztened, ha időd engedi. Különösen azoknak lehet érdekes, akik vidékről jönnek a Focus Medical klinikára, és nem minden hétvégén fordulnak meg a Margitszigeten.

Bármelyik oldalról indulsz is el a szigeten, szinte egyből valami izgalmasba botlasz. Érdemes bejárni az egészet, ha egy korokon átívelő, színes, élménydús kirándulásra vágysz.

1. Zenélő kút

A kútról először sokaknak a sziget Margit-hídhoz közelebbi részén található szökőkút jut eszébe. Ennél a szökőkútnál is szól zene, amelyhez gyönyörűen összehangolt víz- és fényjáték is társul (este érdemes arra látogatni), de a klasszikus Zenélő kút a sziget túlsó felében, az Árpád-hídnál áll. A Zenélő kutat 1936-ban építették, és azóta a kútban elrejtett hangszórókból minden egész órában a századfordulóra jellemző térzene szól.

2. Japánkert

A japánkert nagyjából a Zenélő kútnál kezdődik. A kert tavacskáit a Zsigmondy-forrás táplálja, a forrás pedig Zsigmondy Vilmosról kapta a nevét, aki 1866-ban a fúrásokat végezte. Ma a kert egy rendezett, változatos növényvilágú, csendes kis hely, ahol a látványban is és az élővilág izgalmas hangjaiban is gyönyörködhetsz – és persze randihelyszínnek sem utolsó.

3. Margitszigeti Vadaskert

Remek program gyerekekkel is! A Vadaskertet a sziget közepén, a Pesthez közelebbi oldalon, a Rózsakert mellett keresd. Biztosan odatalálsz, ha az állatok hangját követed. A szépen felújított vadaskertben dámszarvassal, nyulakkal, őzekkel, pónikkal, díszbaromfikkal és mentett állatokkal, például gólyával, rétisassal vagy egerészölyvvel is találkozhatsz. A hangulatos kis parkban egészen közelről ismerheted meg a sziget hivatalos lakóit.

4. Víztorony

A Víztorony szintén a sziget középső részén, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mellett található. Sokan nem tudják, de ez az ország legöregebb víztornya, a maga 107 évével. Ha pedig már a szigeten randevúzol, mindenképp menjetek fel a toronyba, mert a 2013-mas felújítása óta különböző kiállítások is otthont kapnak benne, és még a 360 fokos kilátóban is körbejárhattok.

5. Danubius Thermal Hotel – itt vagyunk mi is!

A Danubius Thermal Hotelnél ér össze a múlt a jövővel, a régi a modernnel. A wellness hotel saját termálvízforrással rendelkezik, és teljes nyugalmat biztosít a kikapcsolódni vágyóknak. A hotel épületében található a klinikánk, a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központ is, ahol a legmodernebb technológiával hozzák vissza pácienseik életébe az éles látást. A meglehetősen exkluzív környezetben végzett beavatkozás után pedig az ember akár egyből le is tesztelheti látását a Margitsziget szépségein.

Ha az egész szigetet körbejártad, feküdj el valamelyik réten, ha pedig barátokkal mennél ki, csapjatok egy pikniket vagy vigyetek egy gitárt, és élvezzétek a főváros közepén váró idillt.
 

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet