FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Papp Gergő, Pimaszúr- bejelentkezés a műtőasztalról

Papp Gergő életében sok változás történt mostanában. A tévériporter, akit sokan Pimasz úrként ismernek, nem titkolja ezeket a változásokat. Sőt, az egyikről szívesen beszél is. Az utóbbi öt-hat évben szinte csak szemüvegben lehetett látni, de nemrég megszabadult az okuláréjától. Az új helyzet nem esztétikailag fontos neki, hanem lelkileg: végre újra szabadnak érzi magát.

Gergő negyven fölött kezdett gyengébben látni. Először csak olvasószemüvege volt, majd íratott magának egy távollátó szemüveget is. Akinek ismerős a helyzet, pontosan tudja, hogy ilyenkor megkezdődik az örök küzdelem:

  • Hol a szemüvegem?
  • Nem ez, a másik!
  • Bepárásodott, folyton koszos, nem látok semmit.

A bosszúságok sora pedig végtelen.

Papp Gergő szemüveggel, a lézeres szemműtét előtt
Papp Gergő szemüveggel, a lézeres szemműtét előtt

- „Na, én pont ezt elégeltem meg” – mondta Gergő. – „Utáltam szemüvegesnek lenni, de nem a hiúság miatt, hanem azért, mert semmit nem tudtam szemüveg nélkül csinálni. A telefonomat sem láttam, egy üzenetet nem tudtam elküldeni, ráadásul mindig összecseréltem a szemüvegeimet. Ekkor váltottam bifokálisra, de ettől még minden reggelem úgy kezdődött, hogy keresgettem a szemüveget, hiszen anélkül tényleg mintha fél ember lettem volna. Zavart a sportban, télen, a sapka alatt is útban volt, a szemüveg egy nyűg.

Az már csak hab volt a tortán, hogy úgy néztem ki, mint a saját öregapám a fehér szakállam és a szemüvegem kombinációjával, ezért próbálkoztam mindenféle színes üvegekkel, amiket imádtam. De még inkább imádtam volna, ha nem kell szemüveget viselnem.”

Nagyon sokat gondolkodtam, de belevágtam

A riporter az RTL reggeli adásában találkozott először dr. Fodor Erzsébettel, a Focus Medical vezető főorvosával, aki riportalanyként volt a Reggeli vendége. Már a műsorban, majd később is beszélgettek Gergő problémájáról és arról a kételyéről, hogy ő, aki se közelre, se távolra nem lát rendesen, műthető-e egyáltalán.

Papp Gergő közel 2 órás alkalmassági vizsgálata a lézeres szemműtét előtt
Papp Gergő közel 2 órás alkalmassági vizsgálata a lézeres szemműtét előtt

A vezető főorvos eloszlatta az aggodalmát, majd egy alkalmassági vizsgálat keretében a klinikán is fogadta, ahol bebizonyosodott: Gergő műthető, mégpedig a Visumax HD kezelést ajánlotta neki.

- „Hosszas hezitálásba kezdtem” – folytatta a riporter. – „Mert hiába mesélték, hogy a harminc év alatt több mint 50 ezer műtétet végeztek, az ember azért csak fél. A szem annyira érzékeny szerv, mi lesz, ha rosszul sül el az egész? De a klinikán a körülmények, az asszisztencia kedvessége, profizmusa olyan jó benyomást keltett, és a főorvos asszony is annyira meggyőző és hiteles volt, hogy végül belevágtam”.

Gergő közvetlenül a lézeres szemműtét előtt még részt vett egy dioptriaellenőrzésen. Majd rövid előkészületek után már bent is volt a műtőben, ahol szemenként néhány perc alatt a főorvos asszony elvégezte Gergőn a Visumax HD lézeres kezelést.

A szemműtétről készült rövid videót itt nézheti meg:

Ha kíváncsi Papp Gergő teljes történetére kattintson ide

„Életem egyik legjobb döntése volt”

A riporter hónapokkal a Visumax HD lézeres szemműtét után felszabadultan beszélt az élményeiről.

- „Én egy nyavalygós gyerek vagyok, de ez tényleg nem fájt” – kezdte. – „A műtét után szemcseppet és műkönnyet kellett használnom, két hónapig, ha szabadba megyek, napszemüveget kell viselnem. De otthon, vagy a stúdióban egyáltalán nincs semmilyen korlátozás. Hihetetlen élmény, hogy újra látok, olyan, mintha visszamentem volna az időben húsz évet. A visszakapott éleslátás nem fizikailag nagy dolog, hanem lelkileg.

Rossz függeni egy külső segédeszköztől. Tényleg nagy bosszúság folyton keresgélni a szemüveget, úgy indítani a napot, hogy nem látok rendesen, folyamatos kényelmetlenségben élni. Visszakaptam a szabadságomat, új dimenziók nyíltak meg előttem.

A műtét másnapján már vezettem, nem sokra rá sportoltam is, vagyis még a mindennapi rutinból sem estem ki. Én azt mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Az eredmény önmagáért beszél, a távolra látásom 160 százalékos lett, de a telefonomat is tökéletesen látom. Egy elképesztően színvonalas intézményben műtöttek, a Margitszigeten, a béke szigetén, a szakembergárda fantasztikus, mindent úgy alakítottak, hogy az nekem jó legyen. Semmi fájdalom, semmi rizikó, pazar környezet, biztonság érzés. Az éleslátás végtelen szabadsága újra, amiért nagyon-nagyon boldog vagyok.”

Miért a legjobb választás a Visumax HD kezelés?

A Visumax HD kezelés a lézeres szemműtétek csúcstechnológiája. Az egyik legkíméletesebb látásjavító eljárás, amely kitűnő kezelési eredményt nyújt. Az eredmények lenyűgözőek, előfordul 200 %-os látás is, olyan mértékű a javulás, mintha egy régi TV helyett egy vadonatúj, HD televíziót néznénk.

Leginkább 40 év felett, azoknak ajánlott, akiknél a szem alkalmazkodó képessége már gyengébb, vagy öregszeműséggel küzdenek, de az olvasószemüveg-kezelésre nem alkalmasak. Ezek a páciensek nem csak a tűéles távoli látásnak örülhetnek, de a közeli látásukban is javulást tapasztalhatnak. A kezeléssel +5 és -8 közötti dioptriaértékeket lehet korrigálni.

A Visumax HD kezelés – melyen Papp Gergő, Pimaszúr is átesett- csak pár percet vesz igénybe, a látásjavulás azonnali és a gyógyulási folyamat is rövid, a mindennapi tevékenységekhez egy-két napon belül vissza lehet térni.

Ha most jelentkezik Visumax HD kezelésre a Focus Medicalnál, 102 000 Ft kedvezményben részesülhet a lézeres szemműtét árából. Használja ki a lehetőséget, és jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatra!

Visumax logó

Harminc éve az élvonalban a Focus Medical

1990: A Focus Medical, Magyarország legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító központja elkezdte működését. Nem csak meghonosította hazánkban a mikro-szemsebészeti eljárásokat, de mindig is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy legmodernebb eljárásokat biztosítsa.

1996: : A Focus Medical az elsők között vezette be a biztonságos PRK lézeres látásjavítást hazánkban.

1998: : A fájdalommentes LASIK eljárás bevezetése elsőként a fővárosban. .

2004: A lézeres szemsebészet forradalmi vívmányát, a FEMTO technikát elsőként alkalmazta hazánkban. Ehhez a kétlézeres korrekciós eljáráshoz egy új, korszerű és rendkívül precíz lézertechnikára volt szükség, amellyel egész Közép-Kelet-Európában elsőként a Focus Medical rendelkezett.

2011: Újabb állomás a fejlődés útján FEMTO LBV olvasószemüveg kezelés.

2013: FEMTO HD kezelés bevezetése. Ez egy újabb kezelési profil, ami a legapróbb eltéréseket is kijavítja és a látás fiziológiájához legjobban illeszkedő korrekciót valósítja meg.

2017: Elsőként végezte Magyarországon a világszínvonalú, kíméletes VISUMAX kétlézeres kezelést.

2020: Idén a Focus Medical elsőként vezette Magyarországra a VISUMAX ReLEx SMILE® kezelést, amely a jelenleg elérhető legmodernebb, legkíméletesebb és leggyorsabb regenerálódást ígérő látásjavító lézerkezelés a világon.

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet