FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Facebook kampány eredménye

Kedves Játékosok!

Megvan a nyertes: Császár Mihály "Rövidebb kézzel olvass!" javaslata kapta legtöbb szavazatot, 1.286-ot, így ő nyerte a 268.000 Ft-ot! Gratulálunk!

A további 10 legtöbb szavazatot kapott javaslattevő ingyen választhat egy napszemüveget klinikánkon, a javaslatok listáját alábbi táblázatban lehet megtalálni. Természetesen a nyerteseket e-mailben külön is értesítjük.

A többi javaslattevő féláron kap napszemüveget klinikánkon, júniusban! Köszönjük a játékot, és gratulálunk a nyerteseknek!

HelyezésJavaslat
2.Lézerfény élességű olvasás!
3.Éles látás szemüveg nélkül, kezelés fájdalmak nélkül. (Sharp vision without glasses, leser treatment without soreness.)
4.LikiLuk Med
5.Látásjavulás olvasószemüveg nélkül? A focus medical segít Önnek hogy ne kelljen állandóan a szemüvegét tisztogatni!
6.F.sólyomszem kezelés
7.Látom-ás!
8.macskaszem
9.VisszateSZEM
10.Éles Látás Élet Zavartalanul Kortalanul(ÉLÉZK) avagy- Élet Lézeres Kezeléssel
11.közellézer

 

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet