Új dimenziók a látásban-FEMTO HD és FEMTO kezelés

VISUMAX: a tökéletes látásélmény!

Klinikánk legújabb lézere, a VisuMax a jelenleg elérhető legkíméletesebb, legbiztonságosabb kétlézeres szemkezelést teszi lehetővé, mely az eddigi lézerkezeléseknél gyorsabb, pontosabb és természetesen fájdalommentes.
Tovább »

FEMTO HD kezelés a tűéles látásért!

A FEMTO HD kezelésnél alkalmazott, a méltán világhíres Carl Zeiss Meditec által a MEL80-as lézerberendezéséhez készített legújabb kezelési profil az eddigi legjobb kezelési eredményt nyújtja.
Tovább »

FEMTO LBV olvasószemüveg-kezelés presbyopia ellen

Megszületett a rég várt megoldás azok számára is, akik az olvasáshoz, íráshoz, közelre nézéshez olvasószemüveg viselésére kényszerültek, azaz öregszeműségben, presbyopiában szenvednek.
Tovább a www.olvasószemüveg-kezelés.hu-ra »

Az egyedülálló FEMTO technika

A lézeres szemsebészet legújabb vívmányát, a FEMTO technikát hazánkban elsőként a Focus Medical alkalmazta. Ehhez a korrekciós eljáráshoz egy új, korszerű és rendkívül precíz lézertechnikára van szükség, mellyel egész Középkelet-Európában elsőként a mi intézményünk rendelkezett.
Tovább »

Egyénre szabott kezelések hullámfront-elemzés alapján – „szuperlátás”

Az emberi szemnek másodlagos, nagyon apró fénytörési hibái is vannak, melyek befolyásolják a látásunk élességét. A másodlagos fénytörési hibák megszüntetésével 100% fölötti látásélességet lehet elérni, melyre a hullámfront elemzésen alapuló lézerkezelésen kívül semmi más nem alkalmas.
Tovább »

Milyen lépésekből áll a lézeres látásjavító kezelés?

Pontosan felmérjük a szem állapotát, megvizsgáljuk van-e bármilyen orvosi ellenjavallata a korrekciós műtét elvégzésének. A vizsgálat végén részletesen tájékoztatjuk a pácienst arról, hogy eddigi tapasztalataink alapján milyen eredményre számítunk. Csak akkor vállaljuk a kezelést, ha biztosak vagyunk abban, hogy az elért eredménnyel a páciens elégedett lesz.
Tovább »

Mi történik pontosan a lézeres kezelés során ?

Az ember szaruhártyáján, vagyis a szem elülső felszínén áthaladó fénysugaraknak pontosan a látóhártyára kell vetülniük ahhoz, hogy a távoli tárgyakról éles kép keletkezzen.
Tovább »

Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós műtéti eljárások ?

Háromféle eljárást alkalmaznak ma világszerte a szaruhártya fénytörésének lézerrel történő megváltoztatására, vagyis a végleges éleslátás elérésére.
Tovább »

Tekintse meg tájékoztató filmünket!

A népszerű színésznő, Détár Enikő korábban mindent el tudott volna képzelni magáról, kivéve, hogy lézeres szemműtétre vállalkozzon. Egy évvel a sikeres FEMTO (IntraLASIK) beavatkozás után már biztosan tudja, élete egyik legjobb döntését hozta, amikor hallgatott barátnőjére, a Focus Medical főorvosára.
Tovább »

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!