Új dimenziók a látásban - Lézeres látásjavító kezelések

ÚJ- VISUMAX ReLEx SMILE ® Magyarországon elsőként a Focus Medicalnál!

A lézeres látásjavító eljárások legújabb generációja, mely világszinten a legmodernebb és legkényelmesebb. A Visumax ReLEx SMILE® kezeléssel tökéletes éles látás érhető el kíméletesen, rövidebb regenerálódási idő mellett, míg az esetleges átmeneti mellékhatások is pl. a szemszárazság minimálisra csökkenthetők.
Tovább »

VISUMAX: a tökéletes látásélmény!

Klinikánk legújabb lézere, a VisuMax a jelenleg elérhető legkíméletesebb, legbiztonságosabb kétlézeres szemkezelést teszi lehetővé, mely az eddigi lézerkezeléseknél gyorsabb, pontosabb és természetesen fájdalommentes.
Tovább »

VISUMAX HD kezelés a tűéles látásért!

A VISUMAX HD kezelésnél alkalmazott, a méltán világhíres Carl Zeiss Meditec által a MEL80-as lézerberendezéséhez készített legújabb kezelési profil az eddigi legjobb kezelési eredményt nyújtja.
Tovább »

VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés presbyopia ellen

Megszületett a rég várt megoldás azok számára is, akik az olvasáshoz, íráshoz, közelre nézéshez olvasószemüveg viselésére kényszerültek, azaz öregszeműségben, presbyopiában szenvednek.
Tovább »

CrystalFEMTO kezelés: Kristálytiszta látásélmény még extrém körülmények között is!

Az új, CrystalFEMTO kezelésnek köszönhetően kristálytisztán láthat még extrém körülmények között is! Továbbá a CrystalFEMTO kezelés minimalizálja a magasabb rendű fénytörési hibákat, így akár 150%-os is lehet a látása, vagyis jobban láthat, mint bármilyen látásjavító eszközzel valaha!
Tovább »

No-Touch PRK kezelés: érintésmentes, 100% lézer!

ÚJ Egylézeres, felszíni lézerkezelés, ahol a korrekciót emberi kéz érintése nélkül, 100%-ban a lézer végzi.
Tovább »

Személyre szabott PRK kezelés: éles látás kedvező áron!

Egylézeres felszíni kezelés, több évtizedes tapasztalattal.
Tovább »

Az egyedülálló Femtosecundumos technika

A lézeres szemsebészet legújabb vívmányát, a Femtosecundumos technikát hazánkban elsőként a Focus Medical alkalmazta. Ehhez a korrekciós eljáráshoz egy új, korszerű és rendkívül precíz lézertechnikára van szükség, mellyel egész Középkelet-Európában elsőként a mi intézményünk rendelkezett.
Tovább »

Egyénre szabott kezelések hullámfront-elemzés alapján – „szuperlátás”

Az emberi szemnek másodlagos, nagyon apró fénytörési hibái is vannak, melyek befolyásolják a látásunk élességét. A másodlagos fénytörési hibák megszüntetésével 100% fölötti látásélességet lehet elérni, melyre a hullámfront elemzésen alapuló lézerkezelésen kívül semmi más nem alkalmas.
Tovább »

Milyen lépésekből áll a lézeres látásjavító kezelés?

Pontosan felmérjük a szem állapotát, megvizsgáljuk van-e bármilyen orvosi ellenjavallata a korrekciós műtét elvégzésének. A vizsgálat végén részletesen tájékoztatjuk a pácienst arról, hogy eddigi tapasztalataink alapján milyen eredményre számítunk. Csak akkor vállaljuk a kezelést, ha biztosak vagyunk abban, hogy az elért eredménnyel a páciens elégedett lesz.
Tovább »

Mi történik pontosan a lézeres kezelés során ?

Az ember szaruhártyáján, vagyis a szem elülső felszínén áthaladó fénysugaraknak pontosan a látóhártyára kell vetülniük ahhoz, hogy a távoli tárgyakról éles kép keletkezzen.
Tovább »

Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós műtéti eljárások ?

Háromféle eljárást alkalmaznak ma világszerte a szaruhártya fénytörésének lézerrel történő megváltoztatására, vagyis a végleges éleslátás elérésére.
Tovább »

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet