FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Pácienseink mondták...


„Nagyon félve indultam neki ennek ellenére pozitív tapasztalatom volt. Mindenki kedves türelmes és nagyon készséges volt! Szakmailag egy igen profi csapattal találkoztam, minden kérdésemre készségesen válaszoltak! Csak ajánlani tudom!”

J. tünde


„Minden nagyon klassz, még ebben a vírusos időszakban is tisztességgel, becsülettel megállják a helyüket. Csak gratulálni tudok.”

T. Sándor


„Korrekt tájékoztatás, nem erőszakoskodtak, hogy vállaljam a műtétet.”

L. N. Ágnes


„Szép, tiszta környezet. Külön figyelem az eszközök fertőtlenítésére. Minden csodálatos volt, az asszisztens és a doktornő különösen kedves volt és nagyon odafigyeltek rám.”

Sz. GY. Mariann


Pácienseinkkel forgatott videók

Tájékoztató és pácienseinkkel forgatott filmek gyüjteménye. Vallomások, hogy miért választották a lézeres szemműtétet, mit éreztek a kezelés során és mit tapasztaltak utána.

Tovább »

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet