FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TELEFONOS CSALÓK ÉLNEK VISSZA A FOCUS MEDICAL NEVÉVEL

ISMERETLEN CSALÓK A FOCUS MEDICAL NEVÉBEN, TELEFONON ÉS A FACEBOOKON SZÜRKEHÁLYOG ELLENI GYÓGYSZERT KÍNÁLNAK MEGVÉTELRE. A Focus Medical felhívja a figyelmet arra, hogy nem árusít telefonon semmilyen gyógyszert, vagy étrendkiegészítőt, illetve senkit nem bízott meg ilyen tevékenységgel. Felhívjuk figyelmüket, hogy ilyen engedélyezett gyógyszer nem létezik, az ilyen ellenőrizetlen forrásból származó készítmények fogyasztása akár egészségére káros is lehet! Kérjük ne adják meg adataikat és ne vásároljanak ilyen terméket!

Alkalmassági teszt kitöltése

Köszönjük, hogy igénybe vette interaktív alkalmassági tesztünket.

Lézeres látásjavító kezelést csak 65 éves életkor alatt végzünk, így Ön, a megadott születési dátuma alapján, nem alkalmas lézeres kezeléseinkre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szürkehályog műtéthez hasonló látásjavító lencsecsere esetén ez a korhatár nem áll fenn. További információkat talál weboldalaikon, vagy kérje ingyenes, nyomtatott, szürkehályog kezelésről szóló tájékoztatónkat. Természetesen ügyfélszolgálatunk is szívesen fogadja hívását a 06 1 450-3333-as telefonszámon. Kérdéseit az info@focusmed.hu e-mail címen is várjuk.

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel,

Focus Medical

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet