Jelentkezés a lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra

A lézeres látásjavító műtétet megelőző részletes alkalmassági szemvizsgálatra

történő jelentkezést követően, előjegyzés alapján tudjuk fogadni.

Általában három napon belül tudunk vizsgálati időpontot adni délelőttre, délutánra vagy szombatra, ahogyan Önnek megfelel.

Mielőtt vizsgálati időpontot egyeztet, kérjük olvassa át a "Felkészülés az alkalmassági vizsgálatra" című részt, melyben összegyűjtöttük azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket figyelembe kell venni a vizsgálati előjegyzésnél.

A vizsgálat eredménye 3 hónapig érvényes, így műtétre a vizsgálatot követő negyed év során bármikor sor kerülhet, 3 hónap után azonban az alkalmassági vizsgálat érvényét veszti, ismétlése szükséges a későbbi látásjavító műtét előtt.

A vizsgálatra érkező pácienseinknek mindig van lehetőségük beszélgetni a látásjavító kezelésen már túl lévő, kontrollra érkező pácienseinkkel. Kezelt pácienseink szívesen megosztják a tapasztalataikat a műtét előtt állókkal, a bemutatásban és a beszélgetés elindításában szívesen segítünk.

Kezelt pácienseinktől leggyakrabban ezt a mondatot halljuk csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig vártam a műtéttel, kár hogy nem csináltattam meg már évekkel ezelőtt

Kezelt pácienseinktől leggyakrabban ezt a mondatot halljuk "csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig vártam a műtéttel, kár hogy nem csináltattam meg már évekkel ezelőtt"

Online jelentkezés alkalmassági vizsgáltra

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!