Jelentkezés a lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra

A lézeres látásjavító műtétet megelőző részletes alkalmassági szemvizsgálatra

történő jelentkezést követően, előjegyzés alapján tudjuk fogadni.

Általában három napon belül tudunk vizsgálati időpontot adni délelőttre, délutánra vagy szombatra, ahogyan Önnek megfelel.

Mielőtt vizsgálati időpontot egyeztet, kérjük olvassa át a "Felkészülés az alkalmassági vizsgálatra" című részt, melyben összegyűjtöttük azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket figyelembe kell venni a vizsgálati előjegyzésnél.

A vizsgálat eredménye 3 hónapig érvényes, így műtétre a vizsgálatot követő negyed év során bármikor sor kerülhet, 3 hónap után azonban az alkalmassági vizsgálat érvényét veszti, ismétlése szükséges a későbbi látásjavító műtét előtt.

A vizsgálatra érkező pácienseinknek mindig van lehetőségük beszélgetni a látásjavító kezelésen már túl lévő, kontrollra érkező pácienseinkkel. Kezelt pácienseink szívesen megosztják a tapasztalataikat a műtét előtt állókkal, a bemutatásban és a beszélgetés elindításában szívesen segítünk.

Kezelt pácienseinktől leggyakrabban ezt a mondatot halljuk csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig vártam a műtéttel, kár hogy nem csináltattam meg már évekkel ezelőtt

Kezelt pácienseinktől leggyakrabban ezt a mondatot halljuk "csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig vártam a műtéttel, kár hogy nem csináltattam meg már évekkel ezelőtt"

Online jelentkezés alkalmassági vizsgáltra

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet