KÉREK IDŐPONTOT A KEDVEZMÉNYES ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATRA!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és jelentkezzen a lézeres látásjavító kezelés, vagy szürkehályog műtét előtti kedvezményes alkalmassági vizsgálatra!
Mivel online jelentkezik, 20 000 Ft kedvezményben részesül az alkalmassági vizsgálat árából! Egyéb esetekben a vizsgálat lézeres látásjavítás esetén 40 év alatt 25 000 Ft, 40 év felett 35 000 Ft, szürkehályog műtét esetén 35 000 Ft.

Az adatok elküldése után keresni fogjuk az Ön által megadott telefonszámon, hogy megfelelő időpontot egyeztessünk az alkalmassági vizsgálatra.

Általában 1 héten belül tudunk vizsgálati időpontot adni délelőttre, délutánra vagy szombatra, ahogyan Önnek megfelel. Mielőtt vizsgálati időpontot egyeztet, kérjük olvassa át a "Felkészülés az alkalmassági vizsgálatra" című részt, melyben összegyűjtöttük azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket figyelembe kell venni a vizsgálati előjegyzésnél.
A részletes, pupillatágítással járó szemvizsgálatot követően legkorábban 1-2 napon, legkésőbb 3 hónapon belül kerülhet sor a lézeres kezelésre. 3 hónap elteltével ismételt vizsgálatra van szükség a korrekciós kezelés elvégzése előtt.

A vizsgálatra érkező pácienseinknek mindig van lehetőségük beszélgetni a látásjavító kezelésen már átesett, kontrollra érkező pácienseinkkel. Kezelt pácienseink szívesen megosztják a tapasztalataikat a műtét előtt állókkal, a bemutatásban és a beszélgetés elindításában szívesen segítünk.

Kezelt pácienseinktől leggyakrabban ezt a mondatot halljuk "csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig vártam a műtéttel, kár, hogy nem csináltattam meg már évekkel ezelőtt".
Kért vizsgálat*:

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet