Maximális biztonság

Orvosi garancia a lézeres szemműtétekre!

A nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalati bázis és a hazánkban egyedülálló csúcstechnika alapján írásos GARANCIÁT vállalunk a kezelésinkre.


Tovább »

Teljesen biztonságos a lézeres szemkezelés?

Az eddig elvégzett PRK, LASIK és FEMTO műtéteink alapján állíthatjuk, hogy egyetlen egy esetben sem fordult elő, hogy rontottunk volna a pácienseink látásán, vagyis kijelenthetjük, hogy a műtétek teljesen biztonságosak.


Tovább »

Milyen eredményre számíthatunk a lézeres szemkezelés után?

Alig van olyan orvosi beavatkozás, amelynek eredménye olyan nagy pontossággal előre jelezhető lenne, mint a lézeres látásjavító műtéteké. Saját évtizedes tapasztalatunk, több tízezer eredményes műtétünk és a világstatisztikai adatok alapján is nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy a lézeres kezelés eredményes, megszüntethetők illetve jelentősen csökkenthetők még a súlyos fénytörési hibák is.


Tovább »

Végleges a lézeres korrekcióval elért látásjavulás?

A lézer egy nagyon finom átalakítást végez a szaruhártya felszíni, LASIK és FEMTO kezelés esetén a szaruhártya felszín alatti rétegében. A szaruhártya "javítósejtjei" érzékelik ezt a változást és megpróbálják visszaállítani az eredeti helyzetet. Ez elsősorban a felszíni (PRK) kezelések során igaz, a felszíni javítósejtek aktívabbak.


Tovább »

Felkészülés a lézeres látásjavító kezelésre

Összegyűjtöttük azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket figyelembe kell venni a lézeres látásjavító kezelésre való felkészülésnél, illetve az Önnek megfelelő kezelési időpont kiválasztásában.


Tovább »

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet