Maximális biztonság

Orvosi garancia a lézeres szemműtétekre!

A nemzetközi viszonylatban is nagy tapasztalati bázis és a hazánkban egyedülálló csúcstechnika alapján írásos GARANCIÁT vállalunk a kezelésinkre.
Tovább »

Teljesen biztonságos a lézeres szemkezelés?

Az eddig elvégzett PRK, LASIK és FEMTO műtéteink alapján állíthatjuk, hogy egyetlen egy esetben sem fordult elő, hogy rontottunk volna a pácienseink látásán, vagyis kijelenthetjük, hogy a műtétek teljesen biztonságosak.
Tovább »

Milyen eredményre számíthatunk a lézeres szemkezelés után?

Alig van olyan orvosi beavatkozás, amelynek eredménye olyan nagy pontossággal előre jelezhető lenne, mint a lézeres látásjavító műtéteké. Saját évtizedes tapasztalatunk, több tízezer eredményes műtétünk és a világstatisztikai adatok alapján is nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy a lézeres kezelés eredményes, megszüntethetők illetve jelentősen csökkenthetők még a súlyos fénytörési hibák is.
Tovább »

Végleges a lézeres korrekcióval elért látásjavulás?

A lézer egy nagyon finom átalakítást végez a szaruhártya felszíni, LASIK és FEMTO kezelés esetén a szaruhártya felszín alatti rétegében. A szaruhártya "javítósejtjei" érzékelik ezt a változást és megpróbálják visszaállítani az eredeti helyzetet. Ez elsősorban a felszíni (PRK) kezelések során igaz, a felszíni javítósejtek aktívabbak.
Tovább »

Felkészülés a lézeres látásjavító kezelésre

Összegyűjtöttük azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket figyelembe kell venni a lézeres látásjavító kezelésre való felkészülésnél, illetve az Önnek megfelelő kezelési időpont kiválasztásában.
Tovább »

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!