Milyen eredményre számíthatunk a lézeres szemkezelés után?

Alig van olyan orvosi beavatkozás, amelynek eredménye olyan nagy pontossággal előre tervezhető lenne, mint a lézeres látásjavító műtéteké. Saját évtizedes tapasztalatunk, több tízezer eredményes műtétünk és a világstatisztikai adatok alapján is nagy biztonsággal mondhatjuk, hogy a lézeres kezelés eredményes, megszüntethetők illetve jelentősen csökkenthetők még a súlyos fénytörési hibák is.

A páciensek minden esetben élesebben látnak a lézeres korrekciós műtétek után, mint azt megelőzően.

Az eddigi tapasztalataink alapján mindazon páciensek, akiknél az alkalmassági vizsgálat során kizártuk a lézeres műtét eredményét befolyásoló egyéb betegségeket, pontosan részt vettek kontrolljainkon és megfogadták tanácsainkat, elégedettek a műtét eredményével. Erről minden leendő páciensünk személyesen győződhet meg az alkalmassági vizsgálat során, hiszen a vizsgálatokkal egy időben sokan érkeznek kontrollra. A műtéten túl lévő pácienseink mindig örömmel osztják meg tapasztalataikat a beavatkozás előtt állókkal.

A műtét után azonnal élvezheti az éleslátás örömét.

8 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Biztonság

Több, mint 48 000 kezelés tapasztalatával és a legkorszerűbb technológiával állunk pácienseink rendelkezésére.

Szakértelem

A világon nálunk tesztelték először azt a FEMTO lézert, amivel ma már a vadászpilóták szemét is műtik. Élen járunk a legmodernebb technológiák meghonosításában.

Tapasztalat

A Focus Medical hazánk legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező látásjavító szemklinikája már 1990 óta.

Prémium megoldások

Az egyéni igényeket és fénytörési hibákat figyelembe véve alakítjuk ki a kezelési tervet. Hazánkban egyedülállóan minden korosztály számára tudunk személyre szabott megoldást nyújtani.

Orvosi garancia

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Egyedülálló lézerpark

Egy helyen az elérhető legmodernebb lézerberendezések. A gépek karbantartására külön gondot fordítunk. Az egyetlen klinika, ahol az üzletvezető maga is ért a lézerekhez, hiszen ő maga is lézerfizikus.

Gyors életminőség javulás

Minden lézerkezelésünkre írásos orvosi garanciát vállalunk.

Munkatársaink is itt műttették

Első kézből tapasztalhatja meg, milyen az élet lézeres szemműtét után, hiszen több kollégánk is átesett már a látásjavításon. Kérdezze őket bátran!