Mi történik pontosan a lézeres kezelés során ?

Az ember szaruhártyáján, vagyis a szem elülső felszínén áthaladó fénysugaraknak pontosan a látóhártyára kell vetülniük ahhoz, hogy a távoli tárgyakról éles kép keletkezzen. Ha a kép életlen, akkor szemüveggel, vagy kontaktlencsével irányíthatjuk a fénysugarakat a megfelelő helyre.

Szemüveg, vagy kontaktlencse helyett megtehetjük ezt oly módon is, hogy magának a szaruhártyának a fénytörését változtatjuk meg a lézer segítségével. Ez úgy képzelhető el, mintha egy állandó, láthatatlan kontaktlencsét illesztenénk a szemre.

A lézer tehát alkalmas arra, hogy nagyon precízen megváltoztassa a szaruhártya fénytörését a kívánt irányba, megszüntetve ezzel akár a rövidlátást (myopiát), akár a túllátást (hypermetropiát), akár az astigmiát.

A fénysugarak a lézerrel kezelt szemben ugyanúgy a látóhártyára vetülnek, mint az eredetileg is egészséges szemben. A lézersugarat egy célszámítógép vezérli, emberi beavatkozástól teljesen függetlenül.

A korrekciós műtét fájdalmatlan, maximum 8-10 percet vesz igénybe, a páciens részéről semmilyen különleges együttműködést nem igényel.

A FEMTO kezelés során a világon elérhető legkorszerűbb lézertechnikát alkalmazzuk.

9 dolog, amiért a páciensek minket választanak

Maximális biztonság

Kimagasló szakértelem

30 éves tapasztalat

Prémium lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét orvosi garanciával

Egyedülálló lézerpark

Gyors életminőség javulás

Nálunk Ön van a fókuszban!

Barátságos környezet